Çerkezköy Bakış - Önceki gece Kapaklı Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen bıçaklı kavga olayına karışan iki kişi yaralanmıştı. Yaralananlardan Fethullah A.’nın oğlu F.A (16) babası ile kavga eden 16 yaşındaki E.C.S’yi sırtından bıçaklarken, sırtından yaralanan E.C.S’nin sevk olduğu Çorlu Devlet Hastanesi’nde beyin ölümünün gerçekleştidiği öğrenildi. Öte yandan F.A. (16) ise dün Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.

KAVGA ETTİLER

Önceki gece Kapaklı Vatan Caddesi üzerinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre daha önce aralarından husumet bulunan iki ayrı aile tarafları sokak ortasında karşılaştı. Taraflardan Fethullah A. ile 16 yaşındaki E.C.S tarafından gelen darbe ile kafasından yaralandı. Olayların yaşandığı esnada kafasından yaralanan Fethullah A.’nın
oğlu F.A. (16) eline geçirdiği ekmek bıçağı ile E.C.S’yi sırtının ortasından bıçaklayarak kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olay yerinde kanlar içinde kalan iki kişi de Ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Fethullah A. isimli yaralı Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, E.C.S isimli yaralı ile önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı daha sonra da Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Çorlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan E.C.S’nin alınan bilgiye göre beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polis E.C.S’yi bıçaklayan Fethullah A.’nın oğlu F.A.’yı (16) yakaladı. Babası ile beraber gözaltına alınan 16 yaşındaki eli bıçaklı zanlı Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.
Editör: TE Bilisim