Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son dönemlerde artan terör olaylarına karşı ilçemizde herhangi bir olumsuz olayın yaşanmaması için rutin asayiş uygulamalarına hız verdi. 

25 ŞAHIS ALINDI


Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre son 35 günde gerçekleştirilen Asayiş uygulamasının bilançosu açıklandı. Yetkililerin yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde artan terör olayları dolayısıyla ilçemizdeki denetimlere sıkı bir özen gösterilmektedir. Oluşabilecek olayları engellemek ve ilçe genelindeki huzur ve güvenliğin devam etmesi amacıyla düzenli olarak ilçe genelindeki farklı bölgelerde ve yerlerde uygulamalar düzenli bir şekilde devam etmekte ve aynı zamanda da vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabilecekleri umuma açık yer ve iş yerlerinde de denetimler devam etmektedir.  Son 35 günde 4 bin 450 GBT sorgusu yapılmış, yapılan sorgulama sonucunda aranması olan 25 şahısa gerekli işlemler yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ


Açıklamanın devamında ise, “Yine 2016 yılı içerisinde yaklaşık olarak 120 umuna açık iş yeri denetlenmiş ve bu denetimlerde 25 işletmeye ihlallerinden dolayı cezai işlem uygulanmıştır. 65 şahısa da bu iş yerlerinde yapılan ihlallerden dolayı para cezası uygulanmıştır.” denildi. Yapılan uygulamaların tüm hızla devam edileceğini de ifade eden emniyet yetkililer, “İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak uygulamalar haricinde de düzenli olarak devriye, karakol ve asayiş hizmetleri devam etmekte olup son dönemlerde yaşanan terör olaylarına karşı ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalar tüm hız ve gayrette devam etmektedir.” dedi.

Editör: TE Bilisim