Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171.yılı dolayısıyla Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı ziyaret Eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Kapaklı ilçemizde büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 171.kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz `Polis Haftası’nı kutluyor, ayrıca şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171.yılı dolayısıyla Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın’ı ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ


Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatının bu anlamlı günlerini kutlayan Başkan Mandalı, Kapaklı polisinin özverili bir şekilde görevini yaptığını kaydetti. Ziyarette konuşan Mandalı “Kapaklı ilçemizde büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Türk Polis Teşkilatı’nın 171.kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz `Polis Haftası’nı kutluyor, ayrıca şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” derken, görevleri başındaki polislere de çalışmalarında başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim