Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, şehit ailesi, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Nair ve Yusuf Hayri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler ile birlikte Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’nu ziyaret etti. 

ANAOKULU MÜJDESİ

Kaymakam Kubilay, okul bahçesinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Emre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Gürdal Adal tarafından 3 derslikli bir Anaokulunun da yapılacağının müjdesini vererek “Hayırsever İşadamı Gürdal Adal’a teşekkür ediyoruz” dedi.

“ARTIK 1155 ÖĞRENCİ EVLADINIZ VAR”

Okulu dolaşarak Okul Müdürü Esat Aktaş’tan bilgi alan Kubilay, Bugün burada yaşıyorsak bunları Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize borçluyuz. Onlar için ne yapsak azdır. Vatanımız uğruna kahramanca savaşıp şehit olmuş tüm Aziz Şehitlerimizi ve siz Gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Tüm Şehit Ailelerimize, Gazilerimize ve Ailelerine saygı, sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Şehidimizin adı bu okulda sonsuza kadar yaşayacak. Siz vatanımız için evladınızı şehit verdiniz. Bu okul artık sizin eviniz. Bu öğrencilerimiz sizin birer evladınız, artık 1155 öğrenci evladınız var” dedi.
Editör: TE Bilisim