Çerkezköy Bakış - Tüm yurtta etkisini gösteren kar yağışı iki gündür Çerkezköy’de de kendisini gösteriyor. Soğuk hava, buzlanma derken vatandaşlar karın olumsuzluklarından yakınırken, karın yağmasına en çok sevinen yine çocuklar oldu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Geçtiğimiz gün bastıran ve etkisini çok kısa sürede gösteren kar yağışı özellikle trafiği olumsuz yönde etkiledi. Tüm gece etkisini gösteren yağış akıllara ‘Okullar Tatil Olur Mu?’ sorusunu getirse de okul şartlarını engelleyecek durum olmaması dolayısıyla okullar tatil edilmedi. Kar ilçede olumsuzları da yanında getirirken her yıl olduğu gibi bu yılda karın yağmasına en çok küçük çocuklar sevindi. Kar topu oynayarak gönüllerince eğlenen çocuklar objektiflerimize poz vermeyi de ihmal etmedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN GELİNLİĞİ

Çerkezköy’ün beyaz gelinliğini giymesiyle beraber, hem bizim hem de fotoğrafçıların objektiflerine Çerkezköy’den kar manzaraları yansıdı. Yılın sona ermesi ile beraber Çerkezköy de güzel manzaralar ortaya çıktı.

TEMİZLİK İŞLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Öte yandan karın ardından Atatürk Caddesi başta olmak üzere tüm esnafın kapısının önünü buz tutarken, Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı temizlik çalışanları da kar mesaisi yaparak vatandaşları mağdur etmedi.





Editör: TE Bilisim