Çerkezköy Bakış - 2 yıldır GMKP Mahallesi Güven Sokak üzerindeki Kapalı Otoparkın bulunduğu alanda hizmet veren Perva Turizm, vatandaşlara en uygun fiyata tatil imkanı sunmaya çalışıyor. Birçok yere turlar düzenlediklerini ifade eden Perva Turizm’in Genel Müdürü Esra Gözübüyük, “Bu zamana kadar Karadeniz, Safranbolu, Kapadokya gibi birçok yere kültür turu düzenledik. Ramazan ayında boğaz manzarasında kasideler, ilahiler eşliğinde teknede iftar yemekleri düzenledik. İleriye dönük yurtdışı planlarımız da var. Tüm programları kendim açıyorum. Tur düzenlemesini ve planını kendim yapıyorum. Tercih doğrultusunda kalkış yapıyoruz. Özel kokart rehberler ile çalışıyoruz. Şirket sorumlusu olarak her zaman turların başındayım. Sağlık sorunlarında ya da herhangi bir nedenden çıkan problemlere yardımcı olmak adına. Özel rehberimiz ile turun başında oluyoruz. Kadınlar gününde müşterilerimizi otelin her yönünde yararlanmasını sağlayarak kutlamalar yapıyoruz.”dedi.
 

‘FARKIMIZ SAMİMİYETİMİZ’

Firmalarını tercih eden müşterilere güler yüzlü hizmet verdiklerini ve onların taleplerini yerine getirmek için çabaladıklarını belirten Gözübüyük, “Benim insanlara tura katılan arkadaşlarımıza yaklaşımım, yaptığım ön hazırlıklar, işimize verdiğimiz ilgi bizi ayıran özelliklerimizin bir kaçıdır. Yaz sezonu ve kış sezonu oldukça yoğun oluyor. İkisi de birbirini dengeliyor. Yaz sezonu daha çok bireysel kış sezonu ise okullar ile turlar ağırlıkta oluyor. Kışın daha çok Abant, Uludağ gibi yerlere talep fazla oluyor. Fiyatlarımızda günübirlikler ve konaklamalılar değişiyor. 325 TL den yukarıya tur maliyetimiz çıkmamıştır. Fiyat olarak bu maliyetin üzerine sadece Karadeniz turu 5 gece 6 gün sürerek bin 100 TL ile çıkmıştır. En çok Karadeniz turu talep görüyor. Ben insanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum. Bir sıkıntıları olduğunda bana söylemelerini istiyorum. Ben çok araç kaldırma derdinde değilim insanlara yetebileceğim şekilde tura gitmek istiyorum.”ifadelerini kullandı.
 

‘PLANLI HAREKET EDİYORUZ’

Her ay tur ve tatil için taleplerin daha da artığını belirten Gözübüyük, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar gezerken birçok şeyi atlıyorlar, gidilecek yerlerin bir kısmından haberdar bile olamayabiliyorlar. Gidip bir iki yerde dolaşıp geri dönmek durumunda kalıyorlar. Bizler daha önceden araştırma yapıyoruz. Program akışına göre plan hazırlıyoruz. Duraklarımızı belirliyoruz. Serbest zamanlarımızı nerede daha iyi değerlendirebiliriz?  Neresi daha iyi gezilmeli ve rehber edilmeli diye karar veriyoruz. Daha donanımlı gezebilmek, gidilen yeri iyi keşfedebilmek, rehberliğini iyi yapmaları için tur tercih etmelerini öneriyorum. Müşterilerim bana turumuz ile gezdiklerinde daha değerli vakitler geçirdiklerini söylüyorlar.
 

‘UMRE TURLARI YAPIYORUZ’

Umre turları yapıyoruz. Bütün vize ve havalimanı işlemlerini biz yapıyoruz. Ofiste buluşma saati veriyoruz. Herkes tamamlandıktan sonra havalimanına gidiyoruz. Havalimanına kadar eşlik ediyorum. Rehberlerimiz bizi havalimanında bekliyor oluyorlar. Tur misafirlerimizi rehber hocalarımıza emanet ediyoruz. Güvenlikten geçene kadar yanlarında oluyorum. Aynı şekilde geldikleri zaman havalimanında karşılıyoruz. Çerkezköy’ e kadar getiriyoruz.
 

‘İDDİALIYIM’

Beni tercih etmeleri için bana güvenmeliler. Ben bu konuda güvenilir olduğumu müşterilerimize o izlenimi verdiğimi düşünüyorum. Bu zamana kadar gittiğimiz turlardan bir tanesinden bile hiçbir şekilde şikayet almadım. Biz ekstra tur bile çıkartıyoruz. Tur arkadaşlarımız tur içerisinde gitmek istedikleri yer olduğunda onları kırmayarak turdaki arkadaşlar arasında oylamaya sunarak isteklerini gerçekleştiriyoruz. Bizim farkımız bu. Biz insanları mutlu etmek istiyoruz. Onların mutlu olmaları da beni mutlu ediyor. Gece tur arkadaşlarımızı evlerine bırakıyoruz. Zor durumda kalmalarına izin müsaade etmiyoruz. Çerkezköy için iddialıyım ve bu konuda oldukça iyi olduğumu düşünüyorum.
 

‘BELGE ŞART’

Tur akışlarına biz kendimiz karar veriyoruz. Okulların hepsi tur şirketleri ile çalışıyorlar. Okullar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden izin belgesi ile onay aldığımızda tur yapabiliyoruz. Onay olmadan araç kaldırmıyoruz. Turlara birçok araç ile çıktığımız zamanlar oluyor. Bu durum talebe göre değişiyor. Tur esnasında yanımızda isim listemizi, tur programımızı, otel bilgilerimizi, rehber sözleşmemizi ve seyahat sigortamızı yanımızda bulundurma zorunluluğumuz var.
 

‘PERVA TURİZM’

Hizmetlerimiz; Hac ve Umre organizasyonu, Yurtiçi ve Yurtdışı Uçak Biletleri, Hotel Rezervasyonları, Şirketlere Özel Moral ve Teşvik Gezileri, Transfer Hizmetleri, Vize Bilgi ve İşlem, Kültür Turları, Okul Turlarıdır. Acentemiz başta Türk Hava Yolları olmak üzere tüm dünya hava yollarının satış temsilciliğini yapmaktadır. Günün her saati bizi arayarak dünyanın her yerine uçak bileti temin edebilirsiniz. Haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz.’’ dedi.

Editör: TE Bilisim