Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 1. Olağanüstü kongresini haftasonu gerçekleştirdi. Yapılan olağanüstü kongrede mevcut başkan Enver Bayram yeniden Dernek Başkanlığına seçilirken yönetimde Bahri Altunsoy, Mehmet Özden, Murat Bulut, Hayrettin Köroğlu, Ahmet Sırrı Kartal, Mustafa Ulusoy ile Nurettin Atmaca yer aldı.

Çerkezköy Bakış -
Çerkezköy Samsunlular Derneği 1’nci Olağanüstü kongresini gerçekleştirdi.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE

Geçtiğimiz ay olağan kongre’nin yeterli çoğunluk sağlanamadığından dolayı geçtiğimiz hafta sonu olağanüstü kongre gerçekleştirildi.

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Açılış ve yoklamanın ardından Birinci olağanüstü kongrede divan başkanlığına Mahmut Göçmez getirilirken, katip üyeliklerine ise Beytullah Çoşkun ve Dinar Yılmaz getirildi.

BAYRAM KÜRSÜYE GELDİ

Bir diğer gündem maddesi gereği mevcut dernek Başkanı Enver Bayram konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Başkan Enver Bayram tabela derneği olmadıklarını vurgulayarak, “Dostluğa arkadaşlığa çok önem veren bir derneğiz. Yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyen bir dayanışmanın gösterildiği derneğe sahibiz. Biz dernekçi kimliğimizle, siyasetçi kimliğimizi hep ayırt ettik. Dernekçiliği görevimiz boyunca siyasetten üstün tuttuk ve üstün tutmaya devam edeceğiz.” dedi.



ÜYELERE SESLENDİ

Bayram konuşmasının devamında üyelerden derneğe ve denek bünyesindeki spor kulübüne daha çok sahip çıkmalarını istedi. Bayram, “Aidat ödemeden hiçbir katkısı olmadan dernek ne yaptı diye eleştirmek çok kolaydır. Önemli olan derneğe ve dernek bünyesindeki her sosyal projede yer almaktır. Biz göreve geldiğimiz 30 Bin TL borç vardı şimdi ise tek kuruş borç yok. Büyüyen Çerkezköy’de Samsunlular küçümsenmeyecek kadar çok sayıda ve bu yüzden bu çokluğumuzu olumlu şekilde kullanmalıyız.” ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞSPOR’U TEBRİK ETTİ

Bayram konuşmasının sonunda ise, “Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olan bölgemiz takımı Tekirdağspor’u yürekten tebrik ediyorum.  Ayrıca bugün ikinci amatör ligde Güngörmezspor’u mağlup eden Yaşar Doğu Spor Kulübümüzü de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU

Kongre sonunda tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Enver Bayram yeniden Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanlığına getirilirken, yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: “Bahri Altunsoy, Mehmet Özden, Murat Bulut, Hayrettin Köroğlu, Ahmet Sırrı Kartal, Mustafa Ulusoy ve Nurettin Atmaca.”
Editör: TE Bilisim