Çerkezköy Bakış  - Polonya, Portekiz, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya ve Türkiye’nin de dahil olduğu "Avrupa'da İnteraktif Tatil Takvimi" konulu Erasmus projesi kapsamında 4 ülkeden 31 öğrenci Çerkezköy’e geldi.

Proje ile ilgili bilgi veren Özel Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin, “Öğrencilerimiz ile birlikte öğretmen ve okul aile birliği üyeleri de bu projenin Türkiye ortağı olan okulumuza geldiler. Bu vesile ile sizleri de ziyaret etmek, kentimiz hakkında sizden bilgi almak istediler. Daha sonra Edirne ve İstanbul’u ziyaret edecekler. Öğrencilerimiz daha sonra okulumuzdaki etkinliklere, sene sonu şölenine performanslarıyla dahil olacaklar. Cuma günü karne töreninden sonra da kendi ülkelerine dönecekler” dedi.

ÜLKELERİNDEN GETİRDİKLERİ HEDİYELERİ BAŞKAN AKAY’A VERDİLER

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimize hoş geldiniz” diyerek, misafir öğrencilere Çerkezköy hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Akay, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Daha sonra Polonya ekibi öğretmenleri Edyta Mazurek ve Karolina Bartoszuk, Romanya ekibi öğretmenleri Craciun Catalin ve Nedelcu Alina, Yunanistan eki öğretmenleri Georgia Makrogiorgou ve Anastasia Karvela, Bulgaristan ekibi öğretmenleri Nely Boyaoljieva ve Snezhana Stancheva ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Belediye Başkanımız Vahap Akay’a takdim ettiler.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, misafir öğretmen ve öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim