Erbul Otomotiv Çerkezköy-Kızılpınar Yolu üzeri Atılım Beton Yanında hizmete açıldı. Erbul Otomotiv’in sahipleri Bekir Uluer ile Necip Uluer misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendi.

Çerkezköy Bakış - Erbul Otomotiv Çerkezköy-Kızılpınar yolu üzerinde yapılan açılışla hizmete girdi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Erbul Otomotiv’in dün saat 13.30’da başlayan açılış törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, iş adamları, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı.
İLÇE BAŞKANI ÖĞE: “HAYIRLI OLSUN”
Açılışta konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, işyerinin hem sahiplerine hem de bölgeye hayırlı olmasını dileyerek “İlçemize yeni bir istihdam alanı oluşturuldu. Allah sizden razı olsun. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.
MİSAFİRLERİYLE YAKINDAN İLGİLENDİLER
Erbul Otomotiv’in sahipleri Bekir Uluer ile Necip Uluer misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgilendiler. Açılışta konuşan Bekir Uluer, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, tesisin Çerkezköy ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.
“A’DAN Z’YE HİZMET”
İşletme sahiplerinden Bekir Uluer, Erbul Otomotiv’de araçların full bakım ve onarımının yapılabileceğini söyleyerek “İşletmemizde mekanik bölümü de yer alıyor. Tüm markaların orijinal yedek parçalarını temin ediyoruz. Otomobilinin
boyasından kaportasına, bakımından tüm tamirat işlemlerine her türlü hizmeti müşterilerimize sunacağız” ifadelerine yer verdi.
“22 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK”
Yeni işyerinde 22 kişi istihdam edeceklerini anlatan Bekir Uluer şunları söyledi: “2 bin metrekaresi kapalı toplam 2 bin 800 metrekarelik bir alanda faaliyet göstereceğiz.” dedi. Saray emekli Müftüsü İsmail Gezer’in duası ile program sürdü. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Editör: TE Bilisim