Çerkezköy Bakış - Marshall boya, 2002 yılından bu yana düzenlediği boya ustalarının eğitimi ve semineri programını Kapaklı bayisi Erbuz İnşaat’da düzenlediği seminerle gerçekleştirdi.
“USTALARIN DAHA BİLİNÇLİ OLMALARI SAĞLANIYOR”
Erbuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol buz yaptığı açıklamada “Ustalar eğitim alıyor, hayata renk katıyor sloganı ile düzenlenen seminerde ustalarımızın bilinçlenmesi ve kaliteli işler çıkarmalarına destek olmak istedik. İş güvenliği ve sağlığı konularında verilen bilgiler ustalarımızın, iş kazaları konusunda daha bilinçli ve dikkatli olmalarını sağlayacak” dedi.



YENİLİKLER ANLATILDI
Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’na katılan ustalar, sektördeki yenilikler ve yeni çıkan ürünler hakkında bilgilendiriliyor. Eğitimler ustalara, ihtiyaca uygun ürünlerle tüketicilere, doğru bilgi ve çözümler sunmaları için destek sağlıyor. İş güvenliği ve sağlığı konularında verilen bilgiler ustaların, iş kazaları konusunda daha bilinçli ve dikkatli olmalarına katkıda bulunuyor.
20 BİN USTA EĞİTİM ALMIŞ OLACAK
Marshall’ın Boya Ustalarının Eğitimi ve Semineri Programı’nda 2014 yılı Mayıs ayına kadar tüm Türkiye’de 59 il ve 90 ilçede 14 bin ustaya eğitim verilmesi hedefleniyor. Ayrıca, 6 bin usta ise Marshall bayilerinde uygulamalı eğitimlere katılma fırsatı bulacak. Böylelikle Marshall 2014 yılı içinde toplam 20 bin ustaya ulaşmış olacak.


Editör: TE Bilisim