Çerkezköy Bakış - Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, Dernek olarak sanayici, ticaret ve esnaflara fayda sağlayıp, sorunlarına çözüm bulma adına faaliyet gösterdiklerini söyleyerek “Yeni üyelerimizin katılımıyla gün geçtikçe daha da büyüyoruz.” dedi.

BAKIŞ’I ZİYARET ETTİLER

Dün saat 11.30’da düzenlenen ziyarette SATİVES Başkan Yardımcısı Mızrap Dede ile SATİVES Yönetim Kurulu Üyesi Paşa Küçük de hazır bulundu. Erol Buz ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, hedeflerini anlattı.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

Dernek olarak sanayici, ticaret ve esnaflara fayda sağlayıp, sorunlarına çözüm bulma adına faaliyet gösterdiklerini söyleyen Erol Buz “Kuruluş sürecimizden itibaren hızlı bir yapılanma içerisine girdik. Bir yandan kuruluş sürecini tamamlarken bir yandan da üye çalışmalarını sürdürdük” dedi.

“BİLGİLENDİRME YAPIYORUZ”

Erol Buz, SATİVES’in siyasi oluşumun dışında olduğunu söyleyerek “Dernek yönetimimizde çeşitli siyasi görüşlerden arkadaşlarımız bulunuyor. Bizler yola çıkarken sanayici, esnaf ve ticaret erbabına katkı sağlamak için çıktık. Aynı şekilde bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte belli periyotlar halinde sanayici, esnaf ve ticaret erbabına ziyarette bulunuyoruz. Özellikle 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Yine çeşitli konularda sertifika kazandırmak için kurs çalışmalarımız var. Çalışmalar tamamlandığında kamuoyunu bilgilendireceğiz.” dedi.

“KAPAKLI’DA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BULUNMALI”

SATİVES olarak üyelerine yönelik ücretsiz hukuk danışmanlığı hizmeti planladıklarını kaydeden Erol Buz, Kapaklı’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurulması için de bir süre önce başlatılan çalışmaların sürdüğünü anlattı. Buz, esnaf ve sanatkarların işlemlerini Tekirdağ’da yapmak zorunda kaldığını ifade ederek “Kapaklı’daki esnaf ve sanatkarlar işlemlerini Kapaklı’da tamamlayabilmelidir. Ancak, esnaf ve sanatkarlar odası olmadığından Tekirdağ’a gitmek zorunda kalıyorlar. İmza çalışmamızı sürdürüyoruz. İnşallah sonunda çalışmamız iyi bir sonuçla tamamlanır” diye konuştu.

SATİVES’İN KAPILARI AÇIK

Erol Buz, SATİVES’in Kapaklı’nın dışından da üyesi bulunduğunu söyleyerek “SATİVES önce bölgemize sonra tüm ülkeye hitap ediyor. Kapaklı’dan olduğu gibi Kapaklı dışında da üyelerimiz bulunuyor. SATİVES’e üye olmak isteyenlere kapımız sonuna kadar açık duruyor” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ”

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini kınadıklarını söyleyen Erol Buz “Devletimizin ve milletimizin dik duruşu sayesinde ülkemiz adeta uçurumun eşiğinden döndü. Bizler millet olarak bu günlerde birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek, hainlere karşı dik durmalıyız. Darbe girişiminde şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim