Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Ülkü Ocaklarının düzenlediği Ülküde Birlik konserinde davetliler keyifli saatler yaşadı.
GENİŞ KATILIM OLDU
Çerkezköy Ülkü Ocaklarının düzenlediği Ülküde Birlik gecesine geniş katılım yaşandı. Önceki gün saat 19.00’da Amfi Tiyatro’da başlayan programa Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Erdem Karakoç, Musa Küçük, Özcan Pehlivanoğlu, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Vize Belediye Başkanı Sedat Balki, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, MHP Vize İlçe Başkanı Harun Kıyar, MHP İl Ocak Başkanı Hakkı Açıkgöz, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Karaağaç eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği Başkanı İlyas Akın, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Amasyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik ve beraberinde Çerkezköylü vatandaşlar katıldı.
"UNUTMAK TÜKENMEKTİR"
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ katılılarımdan dolayı tüm partililer ve Çerkezköy'lü vatandaşlara teşekkür ederek, "Bugün Sakarya Zaferinin 93'ncü yıl dönümü. 1921 yılında kazanılan bu zaferi Necip Fazıl, Sakarya nehri savaşla ve zaferle nasıl bütünleştirmiş. Her yanımız tarih, her yanımız zafer ne mutlu ki böyle neslin torunlarıyız diyerek  anlatmıştır. Bugün destanlaşan ülkücü hareketimizin kıymetli abilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Unutmak tükenmektir ve onların emaneti başımızın tacıdır. Başbuğumuz emin olsun  son ülkücü, son damla kana kadar bu davanın takipçisi, neferi, yazanı, okuyanı olmaya devam edecektir." diye konuştu.



"BAYRAĞIMIZ DÜŞMEYECEKTİR"
MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel birlik ve beraberliğe vurgu yaparak “Birlikteliğimizin temelinde yaşanmış binlerce yılın sevinci, hüznü, gözyaşları ve zafer sabahlarının şükür namazı vardır. Hamdolsun soyumuz belli, gideceğimiz yön belli. Bizim geçmişimiz Bilge Kağandır, Alparslandır, Fatihtir, Hacı Bektaştır, Mustafa Kemal'dir, Alparslan Türkeştir. Biz diyoruz ki bundan sonra  Türk Milleti inadına tek yürek, inadına tek bilek olacak ve bu ezanlar susmayacak ve bayrağımız düşmeyecektir." dedi.
"İKTİDAR BAHÇELİ İLE MÜMKÜN"
Önsel konuşmasının devamında iktidarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile geleceğini söyleyerek  "Bugün devlet beyine dolayıp ileri geri konuşanlar dün de Başbuğ ile olmaz diye konuşuyorlardı. Nasıl olur sorusuna cevap aramak yerine, kiminle olur sorusunun cevabını aramak, hareketi bir yere götürmek içi yapılan bir sorgulama değil tam aksine şahısların hesaplaşmayla ilgili sordukları sorudur. Milliyetçi Hareketin ve Türkiye'nin şuanki durumunda şahısların egolarına değil, sorunların çözülmesini gerektirecek fikirlere ihtiyaç vardır." ifadelerini kullandı.



"YENİ TÜRKİYE İFADESİ TAM BİR KANDIRMACADIR"
Önsel AK Partinin "Yeni Türkiye" ifadesinin tam bir kandırmaca olduğunu savunarak, "Bu ifade tamamen bir kandırmacadır, yalandır. Bu ifade Türk Milletinin asırları aşan mücadelesine, başarısına, değerlerine, hedeflerine, ideallerine ve tarihine hakarettir. Kendisinden önceki her şeyi reddeden bu anlayış, Türkiye'yi gözünü kırpmadan ateşe atabilecek kadar pervasız bir anlayıştır. Milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü her zaman önceliğinde bulunduran Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti devletinin sigortasıdır ve gücünü aldığı yüce Türk milletine hiçbir zaman ihanet etmemiştir." diye konuştu.
"ERTUĞRUL GAZİYİ ANMAK ADINA PROGRAMLAR DÜZENLİYORUZ"
Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz'de yaptığı konuşmada düzenlenen programların Ertuğrul Gaziyi anmak adına olduğunu söyledi. Başkan Açıkgöz, "Bugün Türk tarihinde geçmiş işe geleceğin buluşmasının sağlandığı küçük bir beylikten muasır bir devlete giden yolun ilk adımının atıldığı Söğüt'te, Ulu Ata Ertuğrul Gazi'nin ölümünün 733'ncü yılı nedeni dolayısıyla anma etkinlikleri düzenliyoruz. Bizler burada Ertuğrul Gazinin bekçileri ve Türk Milletinin mümtaz temsilcileri olarak bu cennet yurdu vatan bırakmak için kanları feda etmekten çekinmeyen bu ecdada vefa borcumuzu daha çok çalışarak, daha çok üreterek ve atalarımızdan miras olan dinimize, bayrağımıza sahip çıkarak bir nebze olsun ödeyebiliriz." dedi



BAHÇELİNİN KONUŞMASINI OKUDU
İl ocak başkanının ardından en son mikrofonu alan MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen konuşma metnini okumayarak iki saat önce Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yanından geldiğini söyleyerek konuklara Bahçeli'nin Söğütte yaptığı konuşma metnini okudu. Bahçeli’nin metinin ardından Vekil Belen, "Yeni eğitim öğretim yılına başlayacak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
AMFİ TİYATRO TIKLIM TIKLIM DOLDU
Konuşmalarının ardından ilk olarak sahne alan ünlü türkücü Ali Kınık sevilen parçalarını konser alanını dolduran Çerkezköylülerle beraber bir arada söyledi. Ali Kınık'ın ardından sahne alan Zafer İşleyen'de şarkılarını Çerkezköylü seveneleriyle paylaştı.
SON OLARAK AHMET ŞAFAK SAHNE ALDI
Ali Kınık ve Zafer İşleyen'in ardından sahne alan ünlü türkücü Ahmet Şafak düzenlenen gecede emeği geçenlere teşekkür etti. Ahmet Şafak sevilen türkülerini Çerkezköylü hayranları ile hep bir ağızdan söyledi.


Editör: TE Bilisim