Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, yaptığı basın açıklamasında 19 yaşını doldurmuş servis araçlarının kullanım sürelerini uzatmak için çok çalıştıklarını ve son Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında alınan karar ile 19 yaşını dolduran servis araçlarının 1 buçuk yıl daha çalışabileceğini ifade etti.

MÜJDE VERDİ

Dün saat 10.30’da düzenlenen basın toplantısında konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, 19 yaşını doldurmuş araçların çalışma süreleri ile ilgili yaptıkları çalışmaların olumlu sonuç verdiğini ifade etti. Tanyeri, “Son yapılan Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında UKOME’nin aldığı karar onaylandı ve eski servis aracı olan arabacılar bir nebze olsun rahatladı. Alınan karar doğrultusunda 19 yaşını dolduran servis araçları 1 buçuk yıl daha çalışabilecek.” dedi.

“GÜNDEME GETİRECEĞİZ”

Tanyeri özellikle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın servis araçlarının yanında olduğunu ve Büyükşehir toplantılarında arabacının hakkını savunduğunu ifade Ederek Akay’a teşekkür etti. Tanyeri konuşmasının devamında ise, “Servis Araç Sahipleri derneği olarak bizler arabacının hakkını, hukukunu sağlamaktan başka bir şey yapmıyoruz. Önümüzdeki günlerde yine var olan bir sorunu gündeme taşıyıp UKOME’de görüşülmesini isteyeceğiz.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim