Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Özel İrmet Hospital Hastanesi arasında oda üyelerine yönelik indirim sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında Çerkezköy Esnaf Odası üyeleri ve birinci derece yakınlarına Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde ayrıcalıklı sağlık hizmeti sunulacak.

Çerkezköy Bakış -
Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında indirim anlaşması imzalandı.

İMZALAR ATILDI

İndirim anlaşması protokolü önceki gün saat 15.00’da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Oda Başkanı Ali Bozdağ ve İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş tarafından imzalandı. İmza törenine Özel İrmet Hospital Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Ayşe Akgün de katıldı.

“HAYIRLI OLSUN”

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Direktörü Çağlar Demirtaş, bu hizmet alım sözleşmesinde başkanlığın bünyesinde bulunan üyelere hastanenin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinde ayrıcalıklı hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti. 2016 yılında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na hastanenin gerek maddi gerek manevi gerekse de tüm sağlık imkanlarını kullandırmak istediklerini kaydeden Demirtaş “Oda Başkanımız Ali Bozdağ ile üç hafta önce uzun bir görüşmemiz oldu. Bu hizmet sözleşmemizden bahsettik. Üyelerine ve 1.derece yakınlarına faydalı
olacağı düşünüldüğü için anlaşma sağladık. Tüm Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine hayırlı olsun” dedi.

“KALİTELİ HİZMET İMKANLARINDAN YARARLANACAKLAR”

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da esnafın kaliteli hizmet imkanlarından daha iyi yararlanmaları adına sözleşmeyi imzaladıklarını belirtti. Bozdağ, sözleşmenin tüm oda üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.
Editör: TE Bilisim