Çerkezköy Bakış - İndirim anlaşması TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Acar tarafından imza altına alındı. Protokol kapsamında, TMS şube üyeleri, Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’den alacakları daireler için yüzde 8’lik bir indirim avantajından faydalanacak. Enes Acar Gayrimenkul Yatırım Anonim şirketi tarafından yapılan 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için tüm üyelere yüzde 8’lik indirim uygulanacak.
 

ÜYELERE DESTEK AMAÇLI OLACAK

Sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni eden Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Acar, “Anlaşma protokolümüz 27 Eylül 2017 ile 27 Eylül 2018 tarihleri arasını kapsıyor. Kredi kullanmak isteyen üyelerimize destek olması amacı ile çalıştığımız banka ile eksper ücretlerini firmamız karşılamaktadır. Tüm dairelerimizde Beko marka 3’lü ankastre ile 7 inç görüntülü diafon sistemi bulunuyor.” dedi.
 

TÜM ÜYELERİMİZE HAYIRLI OLSUN

TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ise yaptığı konuşmada, “TMS Çerkezköy Şubemiz ve Enes Acar Gayrimenkul Yatırım A.Ş. arasında imzalanan anlaşma ile üyelerimiz daire alımlarında yüzde 8 indirimli olarak gerçekleştirebileceklerdir. Tüm üyelerimize ve teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim