Çerkezköy Bakış - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Su ve Kanalizasyon idaresi (TESKİ) tarafından Kızılpınar Mahallesi’ndeki alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaların önemli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, ancak yapılan çalışmanın uzun sürdüğünü ve yavaş ilerlediğini belirterek de tepkilerini dile getiriyor.


MOLOZLARIN ÜZERİNE ÇIKARAK YÜRÜYORLAR
Saygın Sokak üzerinde süren çalışmalar ise bu sokakta yaşayan vatandaşların günlük yaşantısını olumsuz yönde etkiliyor. Yapılan kazılar nedeniyle oluşan kum ve beton yığını sokak kenarına bırakılırken, ortaya çıkan moloz vatandaşları oldukça zorluyor. Oturdukları apartmana ve markete gitmek isteyen vatandaşlar, oluşan yığının üzerinden geçerek yürümeye çalışıyor.


“BİRAN ÖNCE BİTSİN İSTİYORUZ”

Çalışmalar nedeniyle sıkıntı çektiklerini belirten sokak sakinleri, “Apartman girişlerimiz tamamen kapandı. Binalarda oturan yaşlı insanlar var. Olası bir hastalıkta gelecek olan ambulans, bu yığının üzerinden geçip hastalara ulaşmakta zorluk çeker. Düğünü olacak kişiler var sokakta. Bir gelin buradan geçip düğününe nasıl gidebilir. Yetkililerin bu çalışmaları hızlandırıp, biran önce bitirmesini istiyoruz.”dediler

Editör: TE Bilisim