Gabralı Otel, Çerkezköy ile Kapaklı’da görev yapan basın mensuplarına yönelik iftar verdi. Otel restaurantında düzenlenen iftar programında konuşan Otel Müdürü Semih Tezel “Ramazan iftarında gazetecilerle bir araya gelmek istedik. İnşallah bundan sonra da bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İFTAR DÜZENLENDİ

Otel restaurantında önceki akşam düzenlenen iftara Gabralı Otel Müdürü Semih Tezel, Gabralı Otel SPA Sorumlusu Orhan Bahar ile gazeteciler katıldı. İftar öncesi misafirlerini tek tek karşılayan Gabralı Otel Müdürü Semih Tezel, Gabralı Otel SPA Sorumlusu Orhan Bahar, iftar sonrasında da misafirlerini uğurladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Okunan ezan sonrasında davetliler iftarlarını açtı. Çay eşliğinde koyu sohbetlerin yapıldığı iftarda restaurant menüsü beğeni topladı. Otel Müdürü Semih Tezel, katılımları nedeniyle gazetecilere teşekkür ederek “Ramazan iftarında gazetecilerle bir araya gelmek istedik. İnşallah bundan sonra da bu tür faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

“19 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYORUZ”

Gabralı Otel olarak 19 yıldır faaliyet gösterdiklerini kaydeden Tezel “51 oda, 3 suit oda ile başta bölgemizde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının idari personelleri ve çalışanları olmak üzere bölge halkımıza hizmet vermekteyiz. Otel sahibi sayın Ergun Gabralı, her yeniliği Çerkezköy’e taşımak için büyük gayret gösteriyor. Misafirlerimizin rahatı için her ayrıntıyı göz önünde bulunduruyoruz” diye konuştu.

“HER YENİLİĞİ MİSAFİRLERİMİZE SUNUYORUZ”

Konaklama dışında SPA ve spor merkezi olarak müşterilerine hizmet verdiklerini anlatan Tezel “Çok yönlü olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimize sağlıklı yaşam için fitness, pilates, sauna-masaj, Türk Hamamı seçeneklerini sunuyoruz. Ayrıca toplantı, konferans, sempozyum, eğitim, brifing, lansman, düğün, nişan, toplu yemek ve benzeri her türden organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. Restaurantımızda zengin bir menü sunuyoruz. Restaurantımız olduğu gibi teras cafe de tüm herkese açıktır.” diye konuştu.

“HER ÜLKEDEN MİSAFİRLERİMİZ BULUNUYOR”

Otel Müdürü Tezel, dünyanın dört bir köşesinden misafirleri olduğunu anlatarak “Alman, İtalyan müşterimiz ilk sırada bulunuyor. Ayrıca Uzakdoğu ülkelerinden de misafirler ağırlıyoruz. Tüm misafirlerimize Gabralı Otel olarak en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.” dedi. 
Editör: TE Bilisim