Çerkezköy Bakış - Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyesi Seyithan Caferoğlu, CHP’li Meclis Üyesi Nedim Yılancı ile çok sayıda davetli katıldı. Tatlı, kahvaltı ve çorba çeşitlerini Çerkezköy halkı ile buluşturacaklarını söyleyen işletme sahibi Sinan Demir ve kardeşi Oktay Demir, “2 katlı dükkanımızda 8 personelimizle hizmet vermekteyiz. İşimizi Gaziantep’te öğrendik, lezzetimiz Çerkezköy’de ilk olacaktır. Bütün ürünler özel olarak Gaziantep’ten gelmektedir. Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun.’ dedi.
İkramlık çeşitli tatlıların dağıtıldığı açılış töreninde misafirler her bir tatlının tadına bakma imkânı buldu. Açılış kurdelesi kesilmeden önce konuşan Vahap Akay ise, “Yeni bir işletmeye Çerkezköy merhaba dedi. İşletme sahibine bol kazançlar diliyorum. İşletmemiz Çerkezköy’ümüze hayırlı olsun. Her geçen gün Çerkezköy büyüyor, gelişiyor. Bundan dolayı yeni işletmelere yeni tatlara ihtiyacımız var. Ustalarımıza ve işletme sahibimize teşekkür ediyoruz Allah bereketli günler nasip etsin inşallah’ dedi.
 

KURDELE KESİLDİ

Vahap Akay’ın konuşmasının ardından açılış törenine geçildi. Kurdeleyi Vahap Akay, Nedim Yılancı ve Seyithan Caferoğlu ile davetliler hep birlikte kestiler. Açılışın ardından davetliler salonu gezdi.

Editör: TE Bilisim