Çerkezköy Bakış - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile gaziler tayini Sultanbeyli Kaymakamlığına çıkan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a veda ziyaretinde bulundular.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kaymakam Kubilay’a, yeni görev yerlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Gaziler “İlçemizde 3 Yılı aşkın bir süre hizmet eden sayın kaymakamımız, birçok başarılı proje hayata geçirdi. Özellikle biz gazileri ve şehit yakınlarını da hiçbir zaman unutmadı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yeni görev yerlerinde de çok başarılı olacağına inanıyoruz.” dedi.

“DUALARINIZI BİZDEN ESİRGEMEDİNİZ”

Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı ve gazilere teşekkür eden Kaymakam Kubilay “3 yılı geçen süreyle Çerkezköy İlçe Kaymakamlığım boyunca çok severek çalıştım. Çerkezköy’ü ve tüm Çerkezköylü vatandaşlarımızı da çok seviyorum. Çalıştığım süre zarfında gazilerimiz de beni yalnız bırakmadı. Sadece belirli günlerde ve bayramlarda değil bütün proje ve faaliyetlerimizde bizimle beraber oldunuz. Dualarınızı bizden esirgemediniz. Tüm gazilerimize ve şehit ailelerimize teşekkür ediyorum. Ailelerinize selam sevgi ve
hürmetlerimi gönderiyorum.

“KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIKTIR”

Bugün burada bulunuyorsak bunları aziz şehitlerimiz ile ile kahraman gazilerimize borçlu olduklarını söyleyen Kaymakam Kubilay, yeni görev yerlerine gazileri davet ederek “Sizlere her zaman kapımız açıktır. İletişimimiz bundan sonra da devam edecektir. Haklarınızı helal ediniz. Hepiniz Allaha emanet olunuz.” dedi.
Ziyarette son olarak gaziler yeni görevlerinin anısına Kaymakam Kubilay’a tablo hediye ettiler.
Editör: TE Bilisim