Çerkezköy Bakış - Dün Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarına, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Pakize Narin Anadolu Lisesi kurucu Müdürü Osman Genç, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“24 PROJEDEN OLUŞUYOR”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan Bilim Fuarında konuşan TÜBİTAK Proje Koordinatörü Erhan Öztürk, fuarda 24 projenin sergilendiğini kaydetti. Öztürk, “Okul olarak üçüncüsünü düzenlediğimiz 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızda, fen, teknoloji, matematik, sosyokültürel, sanatsal, araştırma ve anket, yabancı dil alanlarında çeşitli 24 ayrı proje ile karşınızdayız. Fuar projelerimizin yanı sıra öğrencilerimizin yapmış olduğu resim sergisi ile sizlere görsel bir şölen hazırladık. Yaklaşık 3 aydır çalışıp üreten, çalışmalarını proje olarak sizlere sunan öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bizlere destek veren okul yönetimimize, okul aile birliğimize ve kıymetli misafirlerimize fuarımıza katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

TEK TEK PROJELER İNCELENDİ

Açılış konuşmasının ardından yapılan kurdele kesiminin ardından davetliler öğrencilerin uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları projeleri tek tek incelediler. Hazırlanan ve TÜBİTAK tarafından kabul görülen projeler Çerkezköy eğitim camiasından da tam not aldı.

Editör: TE Bilisim