Çerkezköy Bakış - Kızılpınar Mahallesinin yerlilerinden olan Eren ailesinin küçük kızları Evrim Şeyma’nın başarısı, ailesinin yanı sıra öğretmenleri ve yaşadığı ilçenin de gurur kaynağı oldu.

ALTIN MADALYA KAZANMIŞTI

Denizli EGS Fuar merkezinde Gastronomi Derneği ve Denizli Genç Aşçılar Derneği tarafından düzenlenen Gastro World Master Chefs Uluslararası Gastronomi yarışmasında Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü 11. sınıf öğrencisi Evrim Şeyma Eren, bireysel yarışmada Restoran Balık Tabağı Kategorisinde yarışarak, 60 yarışmacıyı geride bırakarak hazırladığı tabakla alanında kariyer sahibi şefleri dahi geçerek altın madalya kazanıp büyük başarı elde etmişti. 
Evrim Şeyma Eren şimdi, Mayıs ayında Sırbistan’da düzenlenecek olan uluslararası yemek yarışmasına hazırlanıyor. Eren, hedefinin burada da okulunu, Çerkezköy’ü, Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi. Geleceğin gurme adayı, altın madalya kazanmak istediğini de sözlerine ekledi.

GÜMÜŞ’TEN TEBRİK

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, öğrencisini tebrik ederek, “Denizli'de yapılan uluslararası yemek yarışmasında restaurant balık tabağı kategorisinde altın madalya alan öğrencimiz
Evrim Şeyma Eren, Mayıs ayında Sırbistan’da yapılacak olan uluslararası yemek yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.
 

Editör: TE Bilisim