Çerkezköy Bakış -  Özel Doğa Koleji ve Çerkezköy Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Geleceğin Su Kahramanı’ sloganı yarışmasına ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 5 ve 6. sınıfların katılabilecek.
Projeyle ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görevli Çevre Mühendisi Mehmet Furkan Tülün, “Özel Doğa Koleji ve belediyemiz işbirliği ile düzenlenecek olan Geleceğin Su Kahramanı sloganı yarışmasına ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 5 ve 6. sınıflara devam eden öğrencilerimiz hazırlayacakları sloganlar ile katılabilirler. İstedikleri teknikle hazırlanan A-3 boyutundaki sloganları isim, soy isim ve iletişim bilgileri ile [email protected] adresine 25 Mart Cuma gününe kadar email olarak PDF formatında gönderilebilir ya da elden Çerkezköy Özel Doğa Koleji Kampüsü’ne teslim edilebilir” dedi.

AFRİKA’DA SU KUYULARI AÇILACAK

Yapılacak olan değerlendirmenin ardından en beğenilen tasarımların tişörtlere basılacağını ve bu tişörtlerin satışının yapılacağını belirten Çevre Mühendisi Mehmet Furkan Tülün, “Tişörtlerin satışından elde edilecek gelirler ile Afrika’da su kuyuları açılarak, susuz kalan topraklara can olunacak. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler 25 Mart Cuma gününe kadar hazırlayacakları sloganları PDF formatında [email protected] adresine email atabilirler ya da elden Çerkezköy Özel Doğa Koleji Kampüsü’ne teslim edebilirler” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim