Çerkezköy Bakış - Heyecanlı ve çekişmeli anların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 14’üncüsü, Tenis Turnuvası’nın ise 13’üncüsü düzenleniyor. ÇOSB Sosyal Tesislerindeki futbol sahasında ve tenis kortlarında oynanan turnuvalara ÇOSB firmalardan da çok sayıda takım katılıyor. 

FUTBOL TURNUVASINA 21 TAKIM KATILIYOR

Futbol Turnuvası’na, 21 takım katılıyor. Turnuvaya katılan firmaların isimleri şöyle: 
“Hattat Traktör, Vem İlaç, Hema Endüstri, Pharmactive, GF+Hakan Plastik, Hyosung, Act Metal, Pehlivanoğlu, Akbaş Tekstil, Akplas, Coko-Werk, 3M, İstanbul Boya, Bross, Vira Kimya, Deva-2, Uğurteks, Bony, Koçak Farma, Teverpan, Deva-ÇK-1”    

GRUPLAR

A Grubunda Hattat Traktör, GF+Hakan Plastik, Akbaş Tekstil, İstanbul Boya, Uğurteks ve Deva-ÇK-1 takımları, B Grubunda ise Vem İlaç, Hyosung, Akplas, Bross ve Bony takımları mücadele edecek. 5 takımın yer aldığı C Grubunda Hema Endüstri, Act Metal, Coko-Werk, Vira Kimya ve Koçak Farma takımları, D Grubunda ise Pharmactive, Pehlivanoğlu, 3M, Deva-2 ve Teverpan takımları mücadele edecek.

TENİS TURNUVASINA 81 KİŞİ KATILDI

Tenis Turnuvası’na da ilgi oldukça yoğun. 5 ayrı kategori halinde yapılan Tenis Turnuvası’nın da kategori isimleri ve katılım sayıları şöyle: 
Bayanlar Kategorisi: 14 kişi.
Yeni Başlayan Erkekler Kategorisi: 22 kişi.
İleri Seviye Erkekler Kategorisi: 21 kişi.
Karışık Çiftler Kategorisi: 14 çift.
Çift Erkekler Kategorisi: 10 çift.


 

Editör: TE Bilisim