Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul yararına Birlik Beraberlik ve Dayanışma çayı düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte veliler ile öğretmenler müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken çekilişle çeşitli hediyeler talihlilerini buldu.

Çerkezköy Bakış -
Nurullah Narin Ortaokulu yararına Birlik Beraberlik ve Dayanışma Çayı düzenlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Önceki gün Dekor Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Musa Dinç, Okul Öğretmenleri, Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Akçer Koçer ile Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenci velileri ile öğrenciler katıldı.

OKUL MÜDÜRÜ DİNÇ TEŞEKKÜR ETTİ

Saat 13.30’da düzenlenen programa saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Musa Dinç yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Musa Dinç, etkinliğin organizasyonunda yer alan Okul Aile Birliği Yönetimi, öğrenci velileri ile öğretmenlere teşekkür etti. 

“BİRLİKTELİK ÖNEMLİ”

Okul başarısında öğretmen, veli, öğrenci ve fiziki mekanın bir bütün halinde yer aldığını belirten Dinç “Başarı için bu dört unsurun bir arada bulunması çok önemlidir. Bizler de bunun gerçekleşmesi için uğraş veriyoruz” dedi. Etkinliğin okul ihtiyaçlarının karşılaşma amacıyla düzenlediğini hatırlatarak sözlerini sürdüren Dinç “Etkinliğimizden elde edilecek gelirle ihtiyaçlarımızı gidermeyi hedefliyoruz. Verdiğiniz katkı nedeniyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“KİTAP OKUMA KAMPANYASINA KATILALIM”

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda başlatılan Çerkezköy Okuyor kampanyasına değinerek konuşmasını sürdüren Dinç “Çocuklarımız çok zeki ancak çok fazla okumuyorlar. Okumayan insandan bir şey olmaz. Hep birlikte çok okumalıyız. Çerkezköy Okuyor kampanyasına öğrencilerimizin yanı sıra velilerimiz de katılabilir.” ifadelerine yer verdi. Musa Dinç konuşmasında ayrıca okul bünyesinde açılan kurslarla ilgili bilgi vererek kurslara devamın önemine değindi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Musa Dinç’in konuşmasının ardından etkinlik için hazırlanan pasta kesildi. Sonrasında etkinliğe katılan veliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Etkinlikte ayrıca çekilişle talihlilere birçok hediye dağıtıldı.
Editör: TE Bilisim