Kapaklı Çamlıca Erkek ve Kız Yurtları tarafından ortaklaşa kermes düzenlendi. 17 Nisan Pazar gününe kadar açık olan kermesten elde edilecek gelir, yurt yararına kullanılacak.

Kapaklı Çamlıca Erkek ve Kız Yurtları tarafından ortaklaşa düzenlenen kermesin açılışı yapıldı.

AÇILIŞI YAPILDI


Önceki gün yapılan açılışa Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, iş adamları, esnaflar ile çok sayıda Kapaklılı katıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”


Kermesin açılış töreninde konuşan Yurt  Müdürü Adil Yoldaş, imanlı bir nesil yetiştirmek adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hayırsever  kardeşlerimizin  katkıları ile ahlakı değerlerle süslü bir nesil yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Süleyman Hilmi Tunahan Hazretleri,   "Bir milletin ıslahı, kötülerin imhasıyla değil, yeni neslin eğitim ve terbiyesiyle mümkündür" buyurmakla eğitim ve öğretimin hayatımızdaki önemine dikkat çekmiştir. Bu amaç ışığında gençlerimizin manevi değerlerle donatılmasını sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yürüdüğümüz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan hayırsever kardeşlerimize bir kere daha teşekkür ediyor, katılımlarıyla bizleri şereflendiren  Kaymakamımız başta olmak üzere bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

"AHLAKİ DEĞERLERLE YETİŞMELİLER"


Kapaklı Kaymakamı M. Ali Gürbüz' de eğitimin önemine işaret ederek, "Gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinde gösterdiğiniz  gayret nedeni ile siz değerli yurt yöneticilerine teşekkür ediyorum. Geleceğe güvenle bakabilmek adına gençlerimizin iman esasları ve ahlaki değerlerle yetişmesinin önemi büyüktür. Bunu sağlamak adına yardımlarını esirgemeyen hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyor, kermesin hazırlanmasında emek sarf eden bayanlarımıza şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

İKRAMDA BULUNULDU


Yapılan konuşmalar sonrasında Müftü İsa Aktaş tarafından dua yapıldı. Kermesin açılış kurdelesi Kaymakam M. Ali Gürbüz, Müftü İsa Aktaş, Çamlıca Yurt Müdürü Adil Yoldaş, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz tarafından yapıldı. Kermeste çeyiz eşyası, döner köfte, ev yapımı tatlı, börek, ve çeşitli meşrubatlar yer aldı. Kermesten elde edilen gelirin öğrencilerin iaşesine harcanacağı ifade edildi. Program katılımcılara ikramla son buldu.
Editör: TE Bilisim