Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor tecrübeli oyuncu Gençağa Yılmaz’ı renklerine bağladı. Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, hedefleri doğrultusunda bir ekip oluşturduklarını söyleyerek Gençağa Yılmaz’a yeni sezonda başarılar diledi.

Çerkezköy Bakış -
Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde 1911 Çerkezköyspor’dan Çorlu Gençlerbirliğispor’a transfer olan Gençağa Yılmaz yeni sezonda Kapaklıspor forması giyecek.

İMZAYI ATTI

2016-2017 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala Kapaklıspor transfer hamlelelerini sürdürüyor. Yeni sezonda transfer çalışmalarına şampiyonluk hedefiyle başlayan Kapaklıspor son olarak tecrübeli orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz’ı renklerine bağladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

1988 İzmir doğumlu Gençağa Yılmaz sırasıyla Çerkezköyspor, Urla Gençlikspor, Vefaspor, 1911 Çerkezköyspor ile son olarak Çorlu Gençlerbirliğispor formasını giydi. Önceki gün düzenlenen imza töreninde konuşan tecrübeli oyuncu Kapaklıspor’da forma giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kapaklıspor Yönetimi’ne
teşekkür etti.

“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Gençağa Yılmaz, hedefleri olan bir kulübe geldiğini söyleyerek “Takım arkadaşlarım ile birlikte şampiyon olmak istiyoruz.” Dedi. Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı, hedefleri doğrultusunda bir ekip oluşturduklarını söyleyerek Gençağa Yılmaz’a yeni sezonda başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim