Çerkezköy Bakış- Çerkezköy Gençlik Merkezi Müdürü Emrah Baran, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun, yüzde 50 kapasiteyle hizmet verecek olan kamplara 12-22 yaş arasındaki gençlerin başvuru yaparak katılım sağlayabileceklerini ifade etti.
Baran, “Yaş gruplarına göre ayrılan doğa ve deniz kamplarımız ücretsiz olup, katılacakların ulaşım dahil tüm ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yaptırılarak, teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Kamplarımızda kız ve erkek dönemleri ayrı ayrı yapılacak olup,  bir kamp dönemi 6 gün sürecektir. Kamplara başvurularınızı 02 Temmuz tarihine kadar online olarak http://gencizbiz.gsb.gov.tr adresi üzerinden veya gençlik merkezlerimizden yapabilirsiniz.” dedi.

İŞTE KAMP YERLERİ

21-26 Haziran tarihleri arasında, 16-17 yaş arasındaki (erkek) gençlere yönelik Kastamonu Yolkonak Kampı, 5-10 Temmuz tarihleri arasında 12-13 yaş arasındaki (kız) gençlere yönelik Aydın Efeler kampı, 12-17 Temmuz tarihleri arasında 14-15 yaşındaki (kız) gençlere yönelik İstanbul Marmaracık kampı, 2-7 Ağustos tarihleri arasında 18-22 yaş arasındaki (erkek) gençlere yönelik İstanbul Marmaracık Kampı, 09-14 Ağustos tarihleri arasında 18-22 yaş arasındaki (kız) gençlere yönelik Manisa Şehzadeler kampı, 16-21 Ağustos tarihleri arasında 12-13 yaş arasındaki (erkek) gençlere yönelik Kocaeli Kefken kampı, 23-28 Ağustos 14-15 yaş arasındaki (erkek) gençlere yönelik Mersin Maliye Kampı, ,30 Ağustos 4 Eylül tarihleri arasında 16-17 yaş arasındaki (kız) gençlere yönelik Manisa Şehzadeler kampı düzenlenecek.  Katılımcı gençler yazan tarihlerin 1 gün öncesi yola çıkacak,1 gün sonrası illerinde olacak.

Editör: TE Bilisim