Çerkezköy Bakış-Belediye Başkanı Vahap Akay, yeni Sıcak Asfalt hamlesi kapsamında Bağlık Mahallesinde startı verilen  asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

BAĞLIK MAHALLESİNDEE TOPLAM 19 SOKAĞIMIZ ASFALTLANACAK

Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına Sultan Sokak’tan başlanıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bağlık Mahallemizdeki sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Sultan Sokak’tan başladık. Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Bağlık Mahallemizde toplam 19 sokağımızda yaklaşık 27 bin 500 metrekarelik bir yol ağını sıcak asfalt ile kaplayacağız” dedi.

ÇALIŞMALAR DİĞER MAHALLELERDE DE DEVAM EDECEK

Sıcak asfalt çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Yeni başlattığımız sıcak asfalt hamlemiz kapsamında Bağlık Mahallemizde 19 sokağımızı asfaltlayacağız. Bununla birlikte Cumhuriyet Mahallemizde 2 sokağımızı, İstasyon Mahallemizde 16 sokağımızı, Fatih Mahallemizde 5 sokağımızı, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde 25 cadde ve sokağımızı, Gazi Osman Paşa Mahallemizde 13 sokağımızı, Fevzipaşa Mahallemizde 14 sokağımızı, Yıldırım Beyazıt Mahallemizde 4 sokağımızı, Kızılpınar Mahallemizde 5 cadde ve sokağımızı, Veliköy Mahallemizde de 13 cadde ve sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” açıklamalarında bulundu.

180 BİN METREKARELİK YOL AĞI SICAK ASFALT İLE KAPLANACAK


Kent genelinde toplamda 117 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Akay, “32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim