Çerkezköy Bakış - Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri dün gerçeği aratmayan bir kovalamaca yaşadı. Çorlu’da gasp olayına karıştığı anonsu ile harekete geçen Asayiş ekipleri kısa sürede Çerkezköy’ün giriş çıkışlarını kapadı. Tepe mevkiinden İstanbul’a kaçmak isteyen gaspçılar Polis’ten kaçamadı ve yakalandı. Yakalanan gaspçılar emniyete götürülürken, yaşanan kovalamacanın tatbikat olduğu ortaya çıktı.

KOVALAMACA BAŞLADI

Dün akşam saatleri üzerinde Narin kavşağında başlayan kovalamaca Tepe’de sona erdi. Çorlu ilçesinden gasp olayına karıştığı anons edilen aracın peşine düşen polis ile gaspçı oldukları iddia edilen iki kişi arasında kovalamaca başladı. Gaspçılar kullandıkları araç ile önce butçular sokağa giriş yaptı daha sonra Uğur Mumcu Caddesi’nden Tepe Emlak Konutları mevkiine doğru gittiler.

İHTARA UYMADI

Polis’in ‘DUR’ ihtarına uymayan gaspçılar hızla kaçmaya çalışırken, Tepe mevkiinde bekleyen Polisler tarafından önleri kesildi. Araçta bulunan iki şahıs yakalanırken, şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

TATBİKAT OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Yaşanılan kovalamacanın ardından gaspçı olarak iddia edilen şahısların gerçekten Polis olduğu ve yaşanılan olayın ise Asayiş provası olduğu öğrenildi.
Editör: TE Bilisim