Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan ücretsiz İstanbul ve Edirne gezileri için kayıtlar alınmaya başlandı.

BAŞVURULARINI YAPABİLİRLER


Edirne'de Şükrüpaşa Anıtı, Kırkpınar Meydanı, Balkan Savaşı Şehitliği, Sağlık Müzesi, Karaağaç, Üç Şerefli Cami ve Eski Cami İstanbul 'da ise Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Yerebatan Sarayı, Eyüp Sultan ve Pierre Lotti’ye düzenlenecek olan gezilere katılmak isteyenlerin mesai saatleri içerisinde Kapaklı Belediyesi 6.katındaki Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne kimlik fotokopileri ile şahsen başvurarak başvurularını yapabileceği belirtildi.

26 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK


26-28-30 Haziran ve 03-04 Temmuz tarihlerinde İstanbul, 24-25-27-29 Haziran ve 02 Temmuz tarihlerinde ise Edirne 'ye ücretsiz gezi düzenlenecek. Gezilerle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Ramazan ayı boyunca Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz” dedi. Gezilere katılmak isteyen vatandaşların kayıtlarını Belediye 6. katındaki Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğüne mesai saatleri içerisinde kimlik fotokopileri ile şahsen başvurarak yaptırabileceğini söyleyen Mandalı, “İstanbul ve Edirne’ye Kapaklı Belediyesi önünden belirlenen gün ve saatlerde araçlar hareket edecek. Araçlarımız belirlenen günlerde saat 11.00 'da Belediyemiz önünden hareket edecek. İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan sonra iftarlarını yapıp Kapaklı’ya dönecekler” dedi.

GEZİLERE KATILMAYA DAVET ETTİ


İstanbul ve Edirne gezilerine isteyen tüm vatandaşların katılabileceğini ifade eden Mandalı, Kapaklı'da yaşayan tüm vatandaşları, belirlenen gün ve tarihlerde ücretsiz olarak düzenlenecek olan İstanbul ve Edirne gezilerine katılmaya davet etti.

Editör: TE Bilisim