Çerkezköy Bakış - Aile büyüğünün Bulgaristan’dan Yanıkağıl’a göç yolculuğunu konu alan ‘Göçmen Kızı’, raflardaki yerini aldı. Genç yazar Fatma Çelikbilek, ilk kitabını pazar günü ikamet ettiği Yanıkağıl Mahallesi’nde okuyucuları için imzalayacak.

İLK KİTABI ÇIKTI

İlkokulu 4.sınıfta şiir yazarak, duygularını kağıda döken Fatma Çelikbilek, ilk kitabı Göçmen Kızı ile okuyucuların karşısına çıktı. Genç yazar, kitabında bir aile büyüğünün Bulgaristan’dan Yanıkağıl’a göçünü anlattığını söyleyerek “Hikayemiz, gerçek yaşamdan esinlenerek ortaya çıktı. Olayı 3 yıl önce yazmaya başladım. Yaşananları gerçeğine uygun biçimde anlatmaya çalıştım.” dedi.

İMZA GÜNÜ DÜZENLEYECEK

Fatma Çelikbilek, okurları için Pazar günü ikamet ettiği Yanıkağıl Mahallesi’nde imza günü düzenleyeceğini söyleyerek “Babamın işyeri olan Üçüzler Emlak’ta kitabımı okuyucular için imzalayacağım. Gün boyu okuyucularla birlikte olacağım. Tüm okuyucuları imza günüme bekliyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Oyuncuların kitabı Koç Kırtasiye ve kendisine ulaşarak temin edebileceğini söyleyen Çelikbilek, katkıları için babası ile yine Yanıkağıl Mahallesi’nden Yazar Haluk Ecevit’e teşekkür etti.  

FATMA ÇELİKBİLEK KİMDİR?

Fatma Çelikbilek 20 Haziran 1998’de Çorlu’da üçüz olarak dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Kapaklı’nın Yanıkağıl Mahallesi’nde tamamlayan Fatma Çelikbilek, lise eğitimini ise Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde tamamlandı. Üniversite eğitimini Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde sürdürecek olan Fatma Çelikbilek, şimdiden ikinci kitabının hazırlığını yapıyor.
Editör: TE Bilisim