Çerkezköy Bakış - Cumhur İttifakı AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Kapalı Otopark üstünde cumartesi günü ‘büyük buluşma’ adı altında yapılacağını duyurduğu mahalle buluşması öncesi son mahalle buluşmasını saat 19.30’da Bağlık mahallesinde yaptı.
Kendisini yalnız bırakmayarak mahalle buluşlasın katılanlara teşekkür eden Kozuva, “Bağlık Mahallesi Cumhur İttifakı’nın zaferini müjdeledi” diyerek “Az önce başkanlarım mevcut belediyle başkanın görev süresinin dolmasına 48 saat kaldı dediler. İnanın 48 saat bitti. Mevcut belediye başkanımız görevi bırakalı yaklaşık 3 saat oldu. 48 saat filan değil. Allah’ın izniyle inşallah biz pazartesi günü hep birlikte Çerkezköy’ümüzle birlikte orada olacağız. Bağlık bu akşam Cumhur İttifakı’nın zaferini müjdeliyorsunuz. Bu zafer Çerkezköy’ün zaferidir. Bu sokaklarda oynadım, çalıştım, ekmeğimi kazandım.  Ailem, alın terim ve hayallerim bu topraklara ait. Şimdi tek arzum Çerkezköy’e hizmet etmek. Tekirdağ’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile beraberdik. Buradan size bir müjde vermek istiyorum talimat verildi; Bağlık köprüsü için Karayolları Genel Müdürlüğü ile çalışma başlatıldı. Trafik, inşallah yer altına alınacak. Bağlık Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

“VAGONLARIMIZI SEÇTİK”

Projeleri arasında yer alan Hafif Raylı Sistem ile ilgili Devlet Demiryolları ile çalışmaların başladığını söyleyen Kozuva, “Hafif raylı sistem projemiz için de Devlet Demiryolları ile birlikte çalışmalarımıza başladık. Vagonlarımızı seçtik. Üretimi Sakarya’da yapılacak ve yüzde 100 yerli olacak. Bu bahaneyle olmaz. İş ne ise onu yapacaksın, milleti oyalamayacaksın. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Kozuva yapar. Çerkezköy’e hayırlı olsun. Hem reisimiz hem de Şentop hocamız Çerkezköy’ü yakından takip ediyor, bu büyük bir şanstır. 1 Nisan’dan itibaren devletin tüm imkanlarını Çerkezköy’de göreceğiz inşallah. Biz davaya yemin ettik, baş koyduk. Çerkezköy’ün sorunları büyük. İş ve sorunu olmayan bir Çerkezköy hayalimiz var.” şeklinde konuştu.  

“O KOLTUĞA SON OLARAK 4 SAAT ÖNCE OTURDUN”

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın başkanlık koltuğunda son olarak 4 saat önce oturduğunu ifade eden Kozuva, “118 tane park yapıldı deniliyor maalesef öyle bir park göremiyorum. Bağlık, Kızılpınar, Veliköy, Fatih mahallesi inanın gittiğim her yerde çocuklar etrafımızı sarıyor. Park istiyorlar. Park yaptık diyorlar. Bu parklar nerede? Biz gelir gelmez parklara da taziye evlerine de düğün salonlarına da çözüm bulacağız. Onların sadece konuştuğu ama bizim Allah’ın izniyle bizim yapabileceğimiz 159 projemiz var. Türkiye’nin en pahalı suyunu da Çerkezköy’de kullanıyoruz. Geldiğimiz gün, Allah’ın izniyle suyu yüzde 50 indiriyoruz. 1 buçuk katrilyonluk bütçeyle kendine bir tane asansör yaptı. Egonu ayaklarının altına almasına bilmiyor isen o koltuğu meşgul etmeyeceksin. Koltuğun gelip geçici olduğunu bilmen gerekirdi. O koltuğa son olarak 4 saat önce oturdun.” diye konuştu.

“İSKAN HARÇLARIMIZI HEMEN DÜŞÜRECEĞİZ”

İskan harçlarını geldikleri gibi düşüreceklerini belirten Kozuva, “Belediyedeki çalışan arkadaşlarımız için söylüyorum. Allah’ın izniyle biz bugüne kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadık. Geldiğimiz zaman kimseyi işten çıkartmayız. Çalışanlar rahat olsun. Bağlık için kadın meslek kursları yapacağız. Bayanlarla ilgili kullanılması zor olan tandır fırınlarını düzenleyeceğiz. Çocuklarımız için kreş projelerimiz var. İskan harçlarımızı hemen düşüreceğiz. Gençlik Merkezi projelerimiz, internet altyapısı yapılacak. Çocuk parkları yapılacak. Halı sahalar yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ŞU ANDA BATTI”

Çerkezköy Belediyesi’nin icralık olduğunu belirten Kozuva, “2. ayın 6’sında Çerkezköy Belediyesi’nin icraya verildiğini biliyor musunuz? AMR yemek Ankara firması tarafından 865 bin TL şu anda Çerkezköy Belediyesi icralık. Çerkezköy Belediyesi şu anda battı. Ama biz bunlara sığınmıyoruz. Bunların üstesinden geleceğiz. İkinci icralık; 3’üncü ayın 15’i daha yeni 250 bin TL, yine bir Ankara firması o da icraya verdi. Sizin oylarınızla Çerkezköy Belediyesi’ni alacağız, en üst seviyeye taşıyacağız.” dedi.
Burada çocuklar çeşitli şiirler de okudu. Kozuva, şiir okurken gözyaşlarını tutamayan çocuğa sarılıp öperek teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim