Çerkezköy Bakış - Kaza, Çorlu-Çerkezköy yolu Avantaj AVM mevkiinde meydana geldi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkan adaylarından Rahmi Yılmaz’ın kardeşi Çerkezköy’ün tanınmış iş adamlarından Yurt Turizmin sahibi Salih Yılmaz’ın oğlu Alican Yılmaz, Çorlu’dan Çerkezköy’e dönüş yolunda yönetimindeki 34 FK 0705 cip ile aynı istikamette seyreden Menderes Kara idaresindeki 34 UB 449 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrası cip hurda yığına dönerken, çevredekiler durumu hemen sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

HAYATINI KAYBETTİLER

Gelen ekipler, otomobildeki Alican Yılmaz ile arkadaşları 23 yaşındaki Ebru Demir ve 33 yaşındaki Esengül Comba’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ve cumhuriyet savcısının olay yerine yaptığı incelemenin ardından 3 arkadaşın cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yılmaz ailesi ile Demir ve Comba’nın ailesi ve yakınları acı haberle yıkıldı.

ASKERE GİDECEKTİ

Çerkezköy’de arkadaşları ve yakınları tarafından oldukça sevilen bir isim olan ve mayıs ayında askere gideceği öğrenilen Alican Yılmaz’ın cenazesini ailesi İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan teslim aldı. Ardından da Çerkezköy’e getirildi.  Alican Yılmaz için Tepe mevkiindeki 15 Temmuz Şehitler Camiinde düzenlenen cenaze törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem, İrmet Hospital Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Ayhan Arslan, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çerkezköy Doğan Spor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş ve çok sayıda iş adamı ile vatandaş katıldı.

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Cenaze namazı öncesi acılı baba Salih Yılmaz ve ağabeyi Rahmi Yılmaz ile taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta zorlanan ve oğlunun tabutuna sarılarak ağlayan baba Yılmaz, yürekleri dağladı. 

TOPRAĞA VERİLDİ

İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı’nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Alican yılmaz, gözyaşları arasında İstasyon Mezarlığı’na defnedildi.
Kazayla ilgili jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.


Editör: TE Bilisim