Çerkezköy Bakış - Güçlü İnşaat’ın Çerkezköy’e kazandıracağı Green Town projesinin tanıtımı geniş bir katılımla yapıldı. Green Town 7 bin metrekare alan üzerinde 4 blok halinde 124 daireden oluşacak.

TANITIMI YAPILDI

Önceki gün 14.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen tanıtım lansmanına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Saray İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Çiçek ile çok sayıda davetli katıldı.

AKAY: ÇERKEZKÖY GELİŞİYOR

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, projenin hem Çerkezköy’e hem de Güçlü İnşaat’a hayırlı olmasını diledi. Çerkezköy’ün yeni projelerde hem büyüdüğünü hem de güzelleştiğini söyleyen Başkan Akay “Çerkezköy’ün böyle projelere ihtiyacı var. Güçlü İnşaat’a da böyle bir yatırımı Çerkezköy’e
kazandıracaklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

EKİM 2017’DE TESLİM EDİLECEK

Güçlü İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Arda, faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. 10 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösterdiklerini kaydeden Semih Arda “2009 yılından itibaren Trakya bölgesinde çeşitli yatırımlarımız bulunuyor. Çerkezköy’deki Greentown yatırımımızda çalışmalar sürüyor. Daireleri 2017 yılı Ekim ayında sahiplerine teslim edeceğiz” diye konuştu.  

124 DAİREDEN OLUŞUYOR

Konuşmaların tamamlanması sonrasında satış ofisi ile örnek dairenin açılış kurdelesi birlikte kesildi. Green Town 7 bin metrekare alan üzerinde 4 blok halinde 124 daireden oluşacak.  Daireler 2+1, 3+1 seçenekleriyle müşterilere sunulacak.  Yüzde 55’i peyzaj ve sosyal alanlara ayrılan projede fitness center, sauna, açık–kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası ile kapalı otopark yer alacak.
Editör: TE Bilisim