Çerkezköy Bakış - Gülerçin Koleji koronavirüs salgınları nedeniyle alınan tedbirler kapsamında öğrencilerin verilen ara eğitimden olumsuz etkilenmemeleri için çeşitli uygulamaları faaliyete geçiriyor. Gülerçin Koleji anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrenciler uzaktan eğitim ile eğitim ve öğretim faaliyetlerine evlerinde devam ediyor. Öğrenciler ve öğretmenler, görüntülü arama sistemiyle derslerinden geri kalmıyor.  

ÇEŞİTLİ UYGULAMALAR YAPILIYOR

Öğrencilerin eğitim ve öğretim faaliyetlerini evde en iyi şekilde uygulamaları için öğretmenlerin ve velilerin iş birliğiyle eba, morpha kampüs, sınıf whatsapp gruplarıyla, periyodik olarak ses ve görüntülü aramalarla, bire bire bir kendi sınıf ve branş öğretmenleriyle takip ediyor, soru ve etkinlikleri verilen ödevleri yapılması gereken tüm çalışmaları, süreç içerisinde en iyi şekilde geçirmelerini ve yapmaları sağlanıyor. 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Gülerçin Koleji’nden yapılan açıklamada; “Küresel bir salgın haline gelen #Covid-19 etkisini maalesef ülkemizde de göstermeye devam ediyor, Özel Gülerçin Eğitim Kurumları olarak bizlerde Milli Eğitim Bakanlığı'mızın ve Sağlık Bakanlığı'mızın almış olduğu kararları panik yapmadan sakince aynen uyguluyoruz. Bu süreçte öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerini evde en iyi şekilde uygulamaları için öğretmenlerimizin ve velilerimizin iş birliğiyle eba, morpha kampüs, sınıf whatsapp gruplarıyla, periyodik olarak ses ve görüntülü aramalarla, bire bire bir kendi sınıf ve branş öğretmenleriyle takip ediyor, soru ve etkinlikleri verilen ödevleri yapılması gereken tüm çalışmaları, süreç içerisinde en iyi şekilde geçirmelerini ve yapmalarını sağlıyoruz. Unutmayalım virüs küresel mücadele ulusaldır, birlikte başaracağız” denildi. 


 

Editör: TE Bilisim