Çerkezköy Bakış - Gülerçin Koleji Konferans salonunda düzenlenen okuma sevinci etkinliğinin açılış konuşmasını Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü yaptı. Kürklü, Gülerçin Kolejli olmanın ayrıcalık olduğunu ifade etti. Kürklü, “Bizler Gülerçin Koleji olarak hem akademik hem sosyal anlamında en iyi şekilde yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Geçen 10 yılda akademik anlamda her zaman birinci olmuşuzdur. Bu okulda okumakta ayrıcalıktır, bu okulda veli olmakta, bu okulda öğretmen olmakta ayrıcalıktır. Geleceğin teminatı çocuklarımızı sosyal anlamda kendini ifade edebilen ve topluma faydalı bireyler yetiştiriyoruz.Tarihini bilen bir nesil yetiştirirsek ancak o zaman muasır medeniyetler seviyesine çıkarız.  Bizler omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Ülkemizin temel taşı olan çocuklarımızı yetiştirmekte kutsal görev üstlenen öğretmenlerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

ORATORYO GÖSTERİSİ SAHNELENDİ

Kürklü’nün konuşmasının ardından Gülerçin Koleji 1-A sınıfı öğretmeni Meltem Doruk eşliğinde ‘Dersimiz Mustafa Kemal’ adlı gösteri sahnelendi.
Gösteri izleyicilerden tam not aldı. Bu gösterinin ardından ise 1-B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Bayram Tan eşliğinde ’23 Nisan’ oratoryosunu sahneledi.

İNGİLİZCE VE ALMANCA GÖSTERİLER

Minik öğrenciler, gösterilerinin devamına İngilizce ve Almanca olarak devam etti.
1-B sınıfı öğretmeni Ece Korkmaz ve 1-A sınıfı öğretmeni Gözde Karakoç’un hazırladığı İngilizce ve Almanca gösteriler dakikalarca alkışlandı.

Editör: TE Bilisim