Çerkezköy Bakış - Dernek tarafından Bereket Döner’de düzenlenen yemeğe Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile derneğe üye işadamları Sefa Şeker, Sefer Kılıç, Adem Akın, Şenol Çelik, Tuncay Yegin, Taşkın Akın, Hacı Bilgin, Yaşar Çelik, Adem Koç, Salih Küpelioğlu, Abdurrahman Nair, Nihat Demir, Gürbüz Şeker, Ersin Yegin, Hasan Hatipoğlu, Gökhan Motor, Tuğrul Şeker, Serdal Akın, Teyyar Yegin, Temel Bilgin, Selahattin Akın ve Ercan Yavuz katıldı.

BORCUN KAPATILMASI KARARLAŞTIRILDI

Yemeğe katılan işadamlarına teşekkür eden ve kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, yeni dernek binasında tadilat yapıldığını ve daha ferah, havadar ve sıcak bir ortam oluştuğunu söyledi. Dernek binasını borçlanarak tadilatlar yaptıklarını belirten Hatipoğlu, Gümüşhaneli işadamlarından destek istedi. Ardından dernek yönetimi ve işadamlarının yaptığı fikir alışverişinin ardından mevcut borcun kapatılmasına karar verildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Borcun kapanmasını destek veren işadamlarına teşekkür eden Hatipoğlu, “Artık mevcut yönetimin ve bundan sonra gelecek olan yönetimlerin daha rahat hareket edebilecek. Belki 3-5 yıl içinde derneğe yatırımlık kazanımlar bile kazandırılabiliriz. “dedi.

Editör: TE Bilisim