Çerkezköy Bakış - Cumhur İttifakının AK Partili Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, Fatih Mahallesi ve Kızılpınar Mahallesi’nde halk toplantısı düzenledi.

İLK DURAK FATİH MAHALLESİ
Buradaki programda ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök kürsüye geldi. Kök, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek, 31 Mart günü yapılacak seçimlerde destek istedi. Kök, konuşmasına Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ı eleştirerek devam etti. Kök, “31 Mart akşamı Çerkezköy Belediye Meydanında devir teslim kutlaması yapacağız. Sizlerin desteğiyle koşturup, mücadele ediyoruz. 5 yıldır burada CHP’li bir yönetim var. 5 yılda Çerkezköy Belediyesine 1 buçuk katrilyon gibi bir bütçe girdi. Bu meblalarla Çerkezköy’e, Veliköy’e hiçbir şey yapılmadı. Geçenlerde Veliköy Düğün Salonunda bir program yaptık. Orada da gördük ki bir havalandırma bile yapmamış. Bunların vizyonları, bakış açıları bu kadar. Ne yaptın diyoruz, ‘park yaptım’ diyor. Veliköy’e yaptın mı? Yok. Kızılpınar’a Bağlık’a, Fatih Mahallesine yaptın mı? yok. Şimdi bu başkan 5 yıldır bir şey yapmayınca ne diyor, devletin yaptığı yatırımları sahipleniyor. Çerkezköy’de devletimiz ve hayırseverlerin yatırımıyla ciddi okul yatırımları yapılıyor. Hayırseverlerimizden ve devletimizden Allah bin kere razı olsun. 2 tane düzgün proje yapamadılar. Yüzme havuzu dediler, orada yarım kaldı. Onu da biz tamamlayacağız. Geçtiğimiz günlerde bir Kültür Merkezi açılışı yaptılar ama daha bitmemiş yeri açtılar. Kent Park’ı açtılar, biz ona beton park diyoruz. Yeşil alan yok. Onlara da diyor ki ‘ben yaptım’, hayır, sen yapmadın. Ne yaptı peki? Doğrudan temin yöntemi ile yandaşlarını zengin etti. Ne diyor bu CHP’li başkan ‘herkesin başkanıyım.’ Ey, başkan ‘herkesin başkanıyım diyorsun. Bu ülkede 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi oldu. 15 Temmuz gecesi neredeydin? Orada 28 gün nöbet tutan bizlere, vatandaşlara bir bardak su vermedin. Sen herkesin başkanı olamazsın. Sizlerin desteği ile pazar günü biz onu emekli edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

“KIZILPINAR POLİS BÖLGESİ OLACAK”

Kök, Kızılpınar Mahallesi’nde de aynı eleştirilerde bulunurken, Kızılpınar Mahallesi’nin polis bölgesi olması için gerekli yazışmaların yapıldığını ve kısa zaman zarfında Kızılpınar Mahallesi’nin polis bölgesi olacağını kaydetti.

AYDENİZ: 31 MART SEÇİMİ CUMHURUN BAŞARISI OLACAKTIR

Kök'ün ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz kürsüye geldi. Aydeniz, Cumhur İttifakın 31 Mart seçimlerinde başarı ile ayrılacağını söyledi.
Aydeniz, “Türkiye’nin onurlu duruşunu sergilemek adına Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Devlet Bahçeli, arkamızda kim var derse Fatih Mahallesi var diyeceğiz. Şimdi herkesin başkanıyım diyen arkadaşa sizler çok iyi bir ders vereceksiniz. Altın bir belediye başkanı ile yola çıktık. Her gün yaptığımız mitinglerde böyle coşkulu kalabalık ile karşılaşıyoruz. İnşallah, Çerkezköy’ü hak ettiği yatırımlara kavuşturacağız.” diye konuştu. Aydeniz Kızılpınar Mahallesi’nde de Kızılpınarlılardan tam destek beklediklerini söyledi.

KOZUVA: GÜNAHI, VEBALİNİN ONUN BOYNUNA

Aydeniz’in ardından ise Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva söz aldı. Kozuva, vatandaşları selamladıktan sonra konuşmasına başladı. Kozuva, kendisini Ticaret ve Sanayi Odası’nda hiçbir şey yapmadı şeklinde eleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı CHP’li Vahap Akay’a cevap verdi. Kozuva, “Dinimizde bir elin verdiğini diğer eli görmemelidir. Ama bu arkadaş yaptıklarımı söyletmek için beni mecbur bırakıyor. Tüm günahı, vebali onun boynuna” dedi.

KOZUVA: ZORUMA GİTTİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM

Kozuva, Akay’ı yine asansör üzerinden eleştirmeye devam etti. Kozuva, asansör konusunun çok zoruna gittiğini söyledi. Kozuva, “Fatih ve Kızılpınar yağmur, çamur demeden hep bizim yanımızda oldu. Biz de 31 Mart’tan sonra sizin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz. Bu söz, AK Parti sözüdür. Bu söz Kozuva sözüdür. Bu toprakların evladıyım. Şimdi tek arzum bu topraklara hizmet etmek. Kimsenin iş ve aş sorunu yaşamadığı bir Çerkezköy hayalimiz var. Yolları, geçitleri ve üniversitesi ile daha büyük bir Çerkezköy için var mıyız? Biz bu birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden geliriz.” dedi. Kozuva, belediyedeki asansör ile ilgili de şunları söyledi: Bu arkadaşımız sadece kendine özel asansör yapmayı biliyor. Ben bu asansörü her yerde söylüyorum ama çok zoruma gittiği için söylüyorum. Orada harcanın para sizin paranız olduğu için söylüyorum. Belediyede bir tadilat yapıldı. Biz yapsak 3’te 1’i fiyatına yapardık. Orası yapılırken kendine özel bir asansör yapıldı. Sadece kendi makam odasına çıkan özel bir asansör. Böyle egolu bir ‘hereksin başkanı’ olamaz. Tepedeki parkın 4 milyon TL faturası var. Parkın maliyeti 800 bin TL. 5 Katı fiyatına park yaptı.


ALANDA KOZUVA'YA DESTEK PANKARTLARI DA AÇILDI

HALA CEVAP VERMEDİ

Kozuva, Akay’a sorduğu sorunun cevabını hala daha vermediğini de vurguladı. Kozuva “Ben çalışarak, kazandığım paramı yiyorum. Bu arkadaşımız 5 sene önce belediyeye aday olduğunda bir minibüs kaplatmıştı. Sonra sağdan soldan yardımlarla belediye seçimlerine hazırlandı ve kazandı. Cebinde 1 lira parası yoktu. Bu arkadaşımız, ayda 10-12 bin TL maaş aldı. 5 senede toplam 700-800 bin TL gibi bir para aldı. Şu an harcadığı para aldığı maaşın 5 katına yakın. Peki soruyorum, bu para nereden geliyor? Benim paramın hesabını yapacağına bu harcadığı paranın hesabını ver dedim, hala cevap yok. Bu arkadaşımız egolu arkadaşımız.” dedi.

EV ZİYARETLERİ İLE DEVAM ETTİ

Konuşmaların ardından Kozuva, Belediye Meclis Üyesi adayları ile beraber basın mensuplarına fotoğraf verdi. Kozuva, Fatih ve Kızılpınar Mahallesi’ndeki programlarının ardından ev ziyaretleri ile seçim çalışmalarına devam etti.

Editör: TE Bilisim