Çerkezköy Bakış - Güveniş Cadde üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada her iki aracın şoförü ve servis aracında bulunan bir bayan yaralanırken yaralılar ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ORTADA ÇARPIŞTILAR

Dün meydana gelen kaza ile ilgili edinilen bilgiye göre, Güveniş Caddesi’nden BSH kavşağına doğru seyir halinde olan Serhat Emç, tali yoldan Güveniş Caddesi üzerine çıkan Hüseyin Eskici idaresindeki servis aracı ile cadde ortasında çarpıştı.

AMBULANSLARLA HASTANEYE KALDIRILDILAR

Çarpışmanın ardından Hüseyin Emç isimli sürücü ile servis aracı şoförü Hüseyin Eskici yaralandı. Ayrıca servis aracında bulunan ve Hüseyin Eskici’nin eşi olduğu öğrenilen Şadiye Eskici de kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis personelleri tarafından yapıldıktan sonra 3 yaralı da Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

SÜREKLİ KAZALAR MEYDANA GELİYOR

Kazanın ardından araçlarda maddi hasar meydan gelirken, araçlar çekici aracılığı ile yol ortasından kaldırıldı. Öte yandan kazanın arkasından cadde esnafı ve vatandaşlar aynı yerde her gün maddi hasarlı kazaların meydana geldiğini ve yetkililerin bir an önce bir önlem almasını talep ettiler.





Editör: TE Bilisim