Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de her hafta sonları Kızılay ekipleri belediye yanında kurdukları çadır ile vatandaşlardan kan bağışı topluyor.  “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile kan bağışı çalışmalarına devam eden Kızılay, yeni bağışıçılarını bekliyor.
Kan bağışı kampanyası kapsamında Kaymakam Atilla Selami Abban’ı, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Kızılay Çorlu Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Deniz Özbek ve beraberindeki heyet ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarette, gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Kaymakamlığı, Çerkezköy Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Çorlu Kan Bağış Merkezi iş birliği ile Çerkezköy Belediye Meydanında 13,14,15 Mart 2020 tarihinden itibaren Saat: 10.30-19.30 arasında üç gün sürecek olan kampanyanın detayları konuşuldu.
Kaymakam Abban, “Kan bağışında bulunmak bir hayat kurtarmakla eş değer olup; hiç tanımadığımız insanlara kan bağışı yaparak derman olabiliriz. Kaymakamlık olarak dikkat çekmek, örnek olmak, farkındalık oluşturmak ve toplum sağlığına katkıda bulunmak için Kızılay'a kan bağışında bulunuyoruz. Çerkezköy Kaymakamlığı olarak kan bağışı kampanyasında görev alan ve kan bağışı yapan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim