Halk kütüphanesi yeni yerinde hizmet veriyor
Uzun bir süredir Çerkezköy Amfi Tiyatro altında faaliyet gösteren Çerkezköy Halk Kütüphanesi artık Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu'nun eski binasının ikinci katına hizmet veriyor.
Uzun bir süredir Çerkezköy Amfi Tiyatro altında faaliyet gösteren Çerkezköy Halk Kütüphanesi artık Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nun eski binasının ikinci katına hizmet veriyor.
Çerkezköy Bakış -
KİTAPLAR RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI
Çerkezköy Halk Kütüphanesi tadilat işlemlerinin tamamlanmasının ardından Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun eski binasındaki yerinde hizmet vermeye başladı. Taşınma işleminin ardından ilk olarak çocuk kitapları raflardaki yerlerini aldı. Diğer kitapların da raflara dizilmesinin ardından kütüphane yeniden hizmete açıldı.
“DAHA FERAH BİR ORTAM”
Bu arada kütüphanenin daha iyi fiziki koşullara ve daha iyi donanıma sahip olması için çalışmalar sürüyor. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay geçtiğimiz günlerde Çerkezköy’e ziyarette bulunan Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ile birlikte İlçe Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu.
Vali Salihoğlu yeni yerine taşınman kütüphane hakkında bilgi veren Kaymakam Kubilay “Kütüphanemiz yeni yerinde daha ferah bir ortama kavuştu.” dedi.