Çerkezköy Bakış - Çerkezköy’de müteahhitlik yapan 40 yaşındaki Yunus Hamarat, bir süredir ayrı yaşadıkları ifade edilen eşi Sarıgül Hamarat ile buluşarak Büyükçavuşlu ile Beyciler arasındaki ormanlık alana gitti. İddiaya göre burada Hamarat çifti sözlü tartışmaya yaşadı. Bir süre sonra ise Yunus Hamarat, jandarmaya giderek eşinin arabada bulunan kendisine ait tabanca ile intihar ettiğini öne sürdü. Bunun üzerine Yunus Hamarat, cinayet şüphesiyle gözaltına alındı. 

Jandarma ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilen Sarıgül Hamarat’ın cenazesi yakınları tarafından teslim alınmış, ardından dün Çerkezköy Cem Evi’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Erzurum’a gönderilmişti.
Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Hamarat’ın 18 yıllık eşi Yunus Hamarat, jandarmadaki işlemlerini ardından Silivri Adliyesine sevk edildi. Yunus Hamarat, nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: TE Bilisim