Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde geçtiğimiz hafta koroner by-pass ameliyatı olan ve yapılan başarılı ameliyatın ardından yeniden sağlığına kavuşan kalp hastası 54 yaşındaki Bünyamin Çetinkaya, doktoru Op.Dr. Orhan Coşkun’a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.
DOKTORUNA TEŞEKKÜR ETTİ
Gripten dolayı hastaneye geldiğini ifade eden Çetinkaya “Geçtiğimiz haftalarda aşırı eklem ağrılarımdan dolayı hastaneye geldim. Sonrasında yapılan tetkiklerin ardından kalpte sorunum olduğunu söylediler. Doktorumuz Orhan Bey anjiyo yaptıktan sonra sabah ameliyata girecektim. Ani rahatsızlanmamın ardından hemen ameliyata aldılar. Yaklaşık 4 buçuk saatlik bir ameliyat sonrasında yeniden sağlığıma kavuştum. Hastanedeki ilk açık kalp ameliyatı yapılan hastanın ben olduğumu öğrendim ve doktoruma teşekkür etmek istedim” dedi.
“EVİMDE DAHİ BU KADAR RAHAT EDEMEZDİM”
Kendisini gayet sağlıklı ve dirayetli hissettiğini kaydeden Çetinkaya “Doktorumuz Orhan Coşkun’a, ameliyathane ekibinden hasta bakıcısına, hemşiresine, tüm hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Kendi evimde dahi bu kadar rahat edemezdim” dedi.
ARTIK BAŞKA YERLERE SEVK YAPMAK YOK
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi doktoru Op.Dr. Orhan Coşkun da önemli bir ameliyatı başarı ile sonlandıklarını ifade ederek, “Çerkezköy’ü kalp krizlerinde sürekli sevk veren bir yer olmaktan çıkarttık. Bundan sonra açık kalp ameliyatları hastanemizde yapılabilmektedir. Hastamıza geçmiş olsun” dedi.
Editör: TE Bilisim