Çerkezköy Bakış - Süper Amatör Ligi Pazar günü oynanacak karşılaşmalar ile başlayacakken, Bölgesel Amatör Ligi 14 Ocak’ta başlayacak. İki takım da ligler başlamadan önce eksiklerini fark etmek adına hazırlık karşılaşmasında bir araya geldi.

1911 GALİP AYRILDI

Karşılaşma da iki takımında temposu ve fizik gücü iyi seviyede olunca müsabaka oldukça zorlu geçti. İki takımda ilk yarıda oldukça az pozisyona girdi. 1911 Çerkezköyspor defansın arkasına atılan topları Sefa ile buluşturup gol aradı. Savunma bu toplarda zor anlar yaşarken Sitespor kalecisinin iyi performansı topun filelerle buluşmasını önledi. Karşılaşmada ilk gol 1911 Çerkezköyspor’dan geldi. Korner atışında iyi yükselen Ilıyaz topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 1911 ilk yarının kalan dakikalarında sol taraftan etkili ataklar ve kritik yerlerden kullandığı frikiklerden sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru 1911 Çerkezköyspor oyuncusu Ali Rıza sakatlandı ve yerini Furkan’a bıraktı. İlk yarı 1-0 1911 Çerkezköypsor’un üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarı ilk yarıya oranla daha bol pozisyonlu geçti. İkinci yarıda iki takımda bol pozisyona girerken bunlardan sadece birer tanesini golle sonuçlandırabildiler.  İkinci yarıda 1911 Çerkezköypsor’un ikinci golünü yeni transfer Sefa kaydederken, Kapaklıspor’un tek golünü ise Serkan Akyüz kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımdan da birçok oyuncu sahada oynama süresi buldu.

1911 Çerkezköyspor’un forvet hattına yaptığı yeni transfer Sefa Turan, fizik gücü, mücadeleci ve savunmayı yıpratan oyunu ile beğeni topladı.

Editör: TE Bilisim