Belediye Başkanı Vahap Akay, şampiyonada Gençler Çift Kızlar kategorisinde Türkiye 3.’si olmayı başaran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Buse Fidan’ı tebrik ederek hediyesini takdim etti.
Akay, “Sporcumuz Buse Fidan’ı, Antrenörü İbrahim Sevinç hocamızı ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve yöneticilerini başarılarından dolayı kutluyor, tebrik ediyorum. İnşallah salon sporlarında son yıllarda elde etmeye başladığımız başarılara yenilerini ekleyerek, bireysel ve salon sporlarında daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

“DAHA İYİ NOKTALARA GELECEĞİZ”

Türkiye Şampiyonası’na Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak 7 sporcu ile katıldıklarını belirten Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç, “Gençler Çift Kızlar kategorisinde sporcumuz Buse Fidan Türkiye 3’üncüsü olarak bizlere büyük bir gurur ve sevinç yaşadı. Kendisini ve turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah Masa Tenisi Takımımız turnuvalara katılıp, tecrübe kazandıkça daha iyi noktalara gelecektir. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımına verdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Vahap Akay başta olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye 3.’sü olmayı başaran sporcu Buse Fidan da başarısında emeği bulunan herkese teşekkür ederek, “Başta Masa Tenisi Antrenörümüz İbrahim Hocamıza, bana tam destek olan aileme, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Vahap Akay ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Şahin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Bu turnuvada Türkiye 3.’sü oldum ama hedefim bundan sonra kürsünün en üst basamağı” dedi.

Editör: TE Bilisim