Çerkezköy Bakış - Çerkezköylüler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ sloganı ile düzenlediği programda 17 Temmuz Çarşamba günü gösterilen “Bizim İçin Şampiyon” adlı filmin ardından geçtiğimiz de Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden “Hedefim Sensin” adlı filmi izledi.
Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü’nün oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise; Demet Akbağ, Erkan Can ve Gonca Vuslateri gibi isimler yer aldı. Hedefim Sensin filminde geçimini çiğ köfte satarak kazanan Zekeriya Taştan’ın başına aldığı dert sonrasında İstanbul’dan Gökçeada’ya gidişi ve burada yaşadığı komik olaylar anlatıldı.

YOL ARKADAŞIM 2

Program kapsamında Tekirdağlı vatandaşlarla buluşacak son film ise; Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak’ın başrollerini paylaştığı ve bir devam filmi olan Yol Arkadaşım 2 filmi olacak. Yol Arkadaşım 2 filminin gösterimi ise 31 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Onur ve Şeref adında birbirine zıt iki karakterdeki arkadaşın maceralarına tanık olunan filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor.

Editör: TE Bilisim