Kulu Doğum Haftası dolayısıyla 75. Yıl Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin düzenledikleri gösteri program katılımcılara duygu dolu dakikalar yaşatırken, pandomim ve tiyatro oyunu herkesi kahkahalara boğdu.

Çerkezköy Bakış -
75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin gösterileri protokol ve davetlilerden büyük beğeni topladı.

GENİŞ KATILIM SAĞLANDI


Önceki akşam saat 19:00’da Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakam Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, 75.Yıl Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, okul öğretmenleri, öğrenci velileri ile çok sayıda davetli katıldı.



KURAN TİLAVETİ İLE BAŞLADI


Düzenlenen etkinlikte ilk olarak katılımcılara Kur’an tilaveti sunuldu. 75. Yıl Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Fatih Karakuş’un Kur’an tilaveti sonrasında programa devam edildi.

ŞİİRLER OKUNDU


Programın akışı ise şiir dinletileri ile devam ederken, okul öğrencilerinden Merve Demir ‘Ben Seni Görmeden Sevdim’ adlı şiiri, okul öğretmenlerinden Güven Turan ‘Naat’ adlı şiiri okurken Çerkezköy İlahi Okuma dalında birinciliği olan Rabianur Bali’nin okuduğu ilahiler salonda duygu dolu
dakikalar yaşattı.

SEMAH GÖSTERİSİ YAPILDI


Gösteri akışı düzenlene semah gösterisi ile devam ederken, katılımcılar ve protokol mensupları küçük semazenleri dakikalarca alkışlayarak performanslarını tebrik etti.



VEFA ADLI OYUN SAHNELENDİ


Gösteri okunana ilahi ve şiirlerinin ardından ‘Peygamber Efendimizi Kimler Tanıyor’ temalı ‘Vefa’ adlı oyunu sahneledi. Öğrencilerin sahnelediği oyun katılımcılar tarafından dakikalarca alkışlanırken, gösteri solo ve koro halinde okunan ilahilerle devam etti.

TEŞEKKÜR ETTİ


Gösteri programının sonunda oyuncuları tek tek sahnede tebrik eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Bu programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Peygamber Efendimizin Kutlu Doğum Haftasında bu şekilde anılması ve bunun küçük yaşta öğrencilerimizin sahnelemesi güzel bir durum.” dedi.
Editör: TE Bilisim