Çerkezköy Bakış-Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanında düzenlene Erzincan İli ve Tercan İlçesi Çevre Köyleri Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Piknik Şöleni’ne, dernek başkanı Ulaş Kaçmaz’ın yanı sıra dernek yönetimi, üyeler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.


“PANDEMİ SEBEBİYLE BU GÜZEL ŞÖLENİMİZİ GERÇEKLEŞTİREMEDİK”


Yemeklerin yenmesinin ardından kısa bir konuşma yapan ve derneklerinin 2018 yılında kurulduğunu hatırlatan Kaçmaz, “Bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel piknik şölenimize hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 2018 yılında kurulan derneğimizin kurucu üyelerine, kurucu yönetim kuruluna canı gönülden teşekkür ederim. Dernekler, birlik ve beraberlik açısından toplumların kültürlerini yaşatmasına yarar sağlayan en önemli ve en etkin oluşumlardan biridir. 2 sene pandemi sebebiyle bu güzel şölenimizi gerçekleştiremedik. Bir yanımız eksik kaldı. Bunca olumsuzluğa rağmen yeniden birlik beraberlik içerisindeyiz. Her sene neşe ve coşkuyla geçen piknik şölenimiz yine öyle geçecektir. Konuşmamı sonlandırmadan önce birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni eder, herkese iyi eğlenceler dilerim.” dedi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER


Piknik Şöleni kapsamında Grup Cıngıl, Volkan Doğan ve Tuncay Gümüş sahne aldı. Davul ve zurnaların çaldığı şölende, hemşehriler ve katılımcılar doyasıya eğlendi.


 

Editör: TE Bilisim