Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın aile ziyaretleri çerçevesinde ziyaret ettiği Kütükçü ailesi, Kaymakam Kubilay’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kubilay “Bizler sizlere hizmet etmek için buralardayız. Sosyal Devlet olmanın verdiği sorumluk gereği her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Tekrar yavrularımıza şifalar diliyorum.” dedi.

Çerkezköy Bakış -
Kütükçü ailesi Kaymakam Metin Kubilay’ı ziyaret ederek çocuklarının tedavilerinde yapmış oldukları yardımlar ile kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

“BİZLER HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ”

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Kubilay, çocukların tedavisi hakkında da aileden bilgi aldı. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kubilay “Bizler sizlere hizmet etmek için buralardayız. Sosyal devlet olmanın verdiği sorumluk gereği her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Tekrar yavrularımıza şifalar diliyorum.” dedi.  

TEDAVİLERİ İÇİN TALİMAT VERMİŞTİ

Kütükçü ailesinin, prematüre doğumdan üçüz çocuğu olmuş ve bir çocuğu vefat etmişti. Diğer 2 çocuklarının düzenli olarak tedavi görmesi gerektiğinden dolayı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, çocukların tedavisi için gereken her şeyin yapılması için yetkililere talimat vermişti.
Editör: TE Bilisim