Hayırsever Günay Akçıl adına kızı Nazan Akçıl Ağadedeoğlu ve hayırsever Okan Kaşarcı tarafından Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’na çocukların eğlenirken öğrenmelerine, düşünme, yorumlama, karar verme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak akıl oyunları bölümü kazandırıldı.

Çerkezköy Bakış - Akıl oyunları bölümünün açılışında konuşan Hacı Fahri Zümbül Anaokulu Okul Müdürü Nuray Törnük eğitime yaptıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür ederek “Hayırsever Hacı Fahri Zümbül tarafından yaptırılan okulumuz yine hayırseverlerimizin katkılarıyla kendini geliştirmeye, okul öncesi eğitimde kaliteyi artırmaya devam etmektedir. 21 Mart günü YKK firması tarafından kazandırılan 155 metrekarelik donanımlı oyun salonumuzun açılışından sonra bugün de hayırsever Günay Akçıl adına kızı Nazan Akçıl Ağadedeoğlu ve Okan Kaşarcı tarafından okulumuza kazandırılan akıl oyunları bölümünün açılışını yapmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu bölümün oyuncakları ve rafları velilerimiz tarafından temin edilmiştir.” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Hayırsever Günay Akçıl adına kızı Nazan Akçıl Ağadedeoğlu ve hayırsever Okan Kaşarcı tarafından Hacı Fahri Zümbül Anaokulu’na kazandırılan akıl oyunları bölümünün açılışının ardından okul müdürü Nuray Törnük hayırseverlere teşekkür plaketini takdim etti. Hayırseverler ve okul müdürü Nuray Törnük akıl oyunları bölümünün tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim